Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nálatok is ilyen reménytelenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is ilyen reménytelennek tűnt a helyzet coming out után szülőnél?

Figyelt kérdés

Anyukámnak szerdán mondtam el. Először nem hitte el, nevetett, aztán elmondtam neki hogy barátnőm is van.. Ő meg kiakadt, sírt, azt mondta még fiatal vagyok, csak össze vagyok zavarodva, rá érek pasizni is csak felejtsem el ezt a hülyeséget mert nem normális. Megmondtam neki nyilván hogy ez nem így megy, érveltem higgadtan, de egyre rosszabb lett. Aztán utána nem szólt hozzám, este berontott a szobába hogy rohadt leszbi vagyok meg hogy számára ez micsoda szégyen, meg csak mondta mondta.. Csütörtökön elmondtam neki hogy másnap barátnőmnél alszok.. Megint kiakadt nagyon csúnyán. Aztán pénteken meg tegnap sem szólt hozzám.. Olyat is mondott hogy felejtsem el, őt innentől kezdve nem érdekli semmi, el is mehetek ha akarok..

Szerintetek ezt még helyre lehet hozni? Vajon megbékél?

Valaki nyugtasson meg legalább hogy náluk is ilyen volt a helyzet eleinte de azóta rendbe jött a dolog.. :(

2017. ápr. 30. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már azelőtt a fejemhez vágott ilyesmit, mielőtt bevallottam volna, mert viselkedésre és külsőre is fiús vagyok. Egyszer eljött értem a nagynénémékhez, majd hazafelé menet a kocsiban megmondtam neki, hogy fejezze már be és kidobott az autóból. Utána összepakolta a cuccaimat és kitagadott. Pedig még be sem vallottam, csak ő látta így! Szerecsére apukámhoz tudtam menni, akinek mindent elmondtam és ő támogatott. Anyámnak sosem vallottam be semmit, teljesen megromlott a viszonyunk. Mindenféle rokont fogadott el "téglának" és mikor megtudta, hogy valóban egy nővel vagyok boldog, még apukámat is elhívta, hogy bánja, hogy megszült.

A lényeg, hogy próbálj vele türelmes és normális lenni. Sajnos ez egy nagykn rossz helyzet, bár nem sokat tudsz tenni. Talán az idő segít. Mindenesetre ha már nem bírtad tovább, jobb, hogy kimondtad :) Sok sikert, kitartást.

2017. máj. 3. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, kérdező? Elfogadta anyukád, hogy a lányokat szereted? Együtt vagy még a lánnyal?
2020. dec. 1. 02:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Anyukám megbékélt, kellett neki másfél év mire teljesen elfogadta. Harmadik barátnőmnél már nagyon jól reagált mindenre.

Szakítottunk azóta azzal a lánnyal, de volt egy másik lánnyal másfél éves kapcsolatom is, előtte pedig egy fél éves. Most 3 évvel később egy férfival vagyok párkapcsolatban. Még csak egy hónapja, de még engem is meglepett ez az egész. Hát. Ilyen az élet!

Az irónikus az, hogy nagyjából ugyanúgy meglepte anyumat, hogy férfival randizok, mint anno hogy lánnyal. Annyi különbséggel, hogy nem kiabált meg nem sírt, inkább olyan.. hitetlen volt. Na de ezt felesleges is részletezni, nem ez volt a kérdésed.

De örülök, amennyire borzalmasnak tűnt akkor, sikerült elfogadnia. Még ha kellett is neki viszonylag sok idő. Lehetett volna rosszabb is.

2020. dec. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!