Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemeltem elhívott vásárolni, de nekem nem nagyon futja vásárolgatásra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 16:57
1/9 anonim válasza:
Nézelődj és tök véletlen nem tetszik meg semmi.
2/9 anonim válasza:
Menj el vele és ha nincs is pénzed te vegyél mondjuk egy sexy harisnyát , nemdrága és még a fantáziáját is beindítod
3/9 RRR válasza:
tudom ez furcsa lesz,de elmondhatnád az igazságot neki
4/9 A kérdező kommentje:
Képzeld neem furcsa,csak kínos lenne és akkor gyakorlatilag lemondanék egy randit,ami nem lenne okos dolog.
2018. márc. 4. 17:21
5/9 piroska és a farkas válasza:
Miért, más programlehetôség fel se merülhet?
6/9 anonim válasza:
Nem kell lemondani a randit.
Megemlíted neki neked erre most nincs pénzed, de ettől még szívesen elkíséred és roppant jó és kifinomult ízléseddel segíted az ő vásárlását :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem legyél őszinte a legelejétől. Ha valakinek emiatt nem kellenél, akkor a fene megette az egészet...
8/9 anonim válasza:
Felesleges beavatnod az anyagi helyzetedbe. Nézelődj, ennyi. Randin nincs azzal baj, ha kísérő szereped van. Aktívan vegyél részt te is, tehát segítsd, próbálj ruhát, kérd ki a véleményét. És bátran mondhatod, hogy most nem terveztél pl. farmert venni. De azt hozzá tenni, hogy mert nincs pénzed...felesleges. Nem azért, mert szégyellned kellene, mert egyáltalán nem...de azt sem emeli ki az ember, hogy mivel van pénzem, megveszem ezt a felsőt. Nem kell beszámolnod senkinek a pénztárcád tartalmàról.
9/9 anonim válasza:
Hú azért az minőségi kapcsolat (nem párkapcsolat értelemben), hogy annyit nem mersz a másikkal közölni, hogy bocsi, kicsit most nem annyira futja új cuccokra.
B) verzió, felpróbálsz ezt-azt, és áhh, nem voltak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!