Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok és nem tudom hogy a kiszemeltem meleg e vagy sem. Hogyan derítsem ki? Tudom hogy lerágott csont, de érdekel a véleményetek.
Figyelt kérdés
Alig egy hónapja megismertem egy. srácot, aki néha bejön hozzám a munkahelyemre beszélgetni. Önmagáról mesélve megtudtam hogy nem szereti a focit, a bunyókat, nayon barátságos, korábban emós volt , de alapozót ma is használ.
Barátnője volt, de nem akar róla beszélni és nem is akar barátnőt...
Szeret öltözködni stb, de ígyis bizonytalan vagyok.
Hogyan kérdezzek rá?
2016. ápr. 5. 19:43
1/7 anonim válasza:
Pipázd le ha haggya magát akkor sanszos hogy xxxxx
2/7 anonim válasza:
Hát hívd el kávéra vagy egy sörre, ha ketten vagytok normálisabban tudsz vele beszélni, mint melóhelyen. És ha elmegy legalább sejtheted, de ha utána másik alkalomra parkba hívod el sétálni vagy ilyesmi és igent mond akkor már biztos, hogy neki is tetszel.
3/7 A kérdező kommentje:
Pipázzam le? Akkor nem mindegy ha rákérdezek? :D (nagyon hasznos tanács)
A második kommentelőnek viszont tényleg köszönöm az ötletet, ;)
2016. ápr. 5. 20:09
4/7 anonim válasza:
Hát ha bejár hozzád az már jelent valamit. A 2. Válaszoló jó ötlrteket adott :-)
Sok sikert drága :-)
5/7 anonim válasza:
Alapozót használ... Olyan ragyás a bőre vagy miért? Nem normális, ha egy férfi sminkeli magát. Teljesen mindegy, hogy milyen a szexuális irányultsága.
6/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit pattanásos, de eddig sosem láttam sminkelve, csak mondta hogy néha használ.
2016. ápr. 5. 20:47
7/7 anonim válasza:
Akkor így érthetőbb. Mondjuk nem lehet túl férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!