Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok/nők! Ti mikor és miből jöttetek rá, hogy a saját nemeteket szeretitek? L
Kissebb koromban átlagos családot képzeltrm,de akkor még nem értettem,hogy mi alapján házasodnak össze az emberekazt sem hogy egyáltalán minek,azt sem hogy hogyan lesz a gyerek. Ezt láttam, azt gondoltam én is így leszek,meg egyfajta játéknak hittek ezt az esküvősdit. Aztàn 12-13 éves koromban már éreztem hogy nem vonzanak a fiúk,15-16 már tudtam hogy a lányok tetszenek.
21/L/L
Az esetemben van rá esély, hogy az vagyok, vagy biszexuális? Fiúval tudom leginkább a jövőmet elképzelni, ehhez képest sosem tetszettek a fiúk/férfiak, max azt mondom legjobb esetben, hogy nem csúnya, vagy ilyesmi, de helyesnek senkit nem neveztem soha. A szex rész izgató, de élőben nem tudnám megtenni úgy hiszem, ellenben mostanság nem tudom milyen szentnek, vagy ördögnek "köszönhetem", de egyre jobban érdekel az, hogy kinyaljak egy lányt/nőt. Mindegy melyik nemet képzelem el, a testalkatom és szégyenlősségem miatt, na meg más miatt, én szeretnék adni, élvezetet okozni. Hozzátenném ehhez, hogy az önkielégítés sosem ment, ezért talán ezért is van az, hogy szívesen látnám más élvezetét általam okozva.
Akkor most esetleg van rá esély, hogy leszbikus vagyok?
En 2-3 eve jottem ra, hogy vonzodok a nokhoz.. Mindig megneztem oket.. Es keozelodtem is veluk..
22/L/L
Imádtam a Harry Pottert és rá voltam kattanvas Hermione Grangerre :D emlékszem,van egy jelenet a negyedik részben ahol egy estélyi ruhában levonul a lépcsőn. Nos ott voltam biztos abban, hogy valamit érzek amit "nem kéne"
21
4-es vagyok:
azt kihagytam, hogy ekkor kb 12 éves voltam
7-8 évesen a barátnőmmel ölelkeztünk egy nagyot, mert láttunk ilyet egy filmben és ki akartuk próbálni. Nekem nagyon tetszett, nagyon kellemes érzés volt, persze még "kislányos" tetszés volt. Pár év múlva már éreztem, hogy ez több, mint kislányos tetszés. Utána már tudatosan ismerkedtem lányokkal.
17 l
Igazából már akkor tudtam, mikor elsőnek közösségbe kerültem, azaz óvoda óta.
Csak a lányok érdekeltek már akkor is, de mivel sehol sem láttam volna, hogy lány a lánnyal van együtt, így úgy könyveltem el magamban a dolgot, hogy mindenki így érez, mint én, csak fiúkkal kell lennünk valamiért.
Aztán ahogy nőttem fel kezdett kinyílni a világ a filmek, tv, majd később az internet által és rájöttem, hogy azok akik úgy éreznek, mint én, azokkal vannak együtt párkapcsolatban akik irányában kialakul az érzésük.
Ilyenkor viszont egy valamit nagyon nem értek... Hőbörögnek a heterók arról, hogy ha egy meleg párnak gyereke lesz, akkor az milyen károkat okozhat benne, meg aberrált lesz és azt fogja hinni ez a helyes, plusz bántani is fogják az iskolában. Na és az LGBTQ+-os emberekkel mi van? A legtöbbünk heteró családban nőtt fel, épp ezért tudjuk milyen rossz, mikor azt hiszi valaki csak heterónak lenni normális dolog. Vagy ez az egész csak a heteró gyerekekre lenne rossz hatással és az LGBTQ+ csoportba tartozó gyerekeknek már nem káros, ha úgy nőnek fel, hogy azt hiszik aberrált,selejt emberek? Szépen vagyunk... Nem mellesleg ha már egy nem heteró párnak gyereke lesz beléjük gondolom szorulni fog annyi ész, hogy felvilágosítsák a gyereket arról, hogy nem csak leszbikusok léteznek például vagy melegek, így ha mást érez nincs semmi baj vele.
Az iskolai bántalmazás meg megintcsak nevetséges, mert pont az ilyen emberek és ezen az úton nevelt gyerekeik fogják bántani az LGBTQ+ szülőktől származó gyereket. Szóval, ha annyira nagyon érdekelnék őket a gyerekek érzései inkább segítenének nekik beilleszkedni, de nem itt osztani az észt olyan dolgokról, amiket eleve csak azért hoznak fel mert ők így csinálnák, vagy így csinálják.
Kisgyerekként is megnéztem a szép lányokat, aztán olyan 14 éves korom körül kezdtem rájönni, hogy a lányokat szeretem, de ezt nagyon igyekeztem eltitkolni mindenki
(de leginkább önmagam) elől. Ebben az időben kezdtem randizni fiúkkal, hogy meggyőzzem magam, hogy hetero vagyok. (Képtelem voltam lefeküdni velük, de csók az volt, ami persze borzasztó volt:D)
Aztán 17 éves koromra elfogadtam, hogy leszbikus vagyok és nem érdekelt többé mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!