Lányok! Szerintetek szép a saját lábfejetek? Szeretitek mutogatni? Lábméretet és kort is írhattok!
Igen, kifejezetten szépnek tartom! Nagyon vékony, nőies, viszont mutogatni még így sem szeretem, nyáron is zárt cipőket hordok szívesen.
19/L, 38-as méret
Lábfétises vagy?
Sose érdekelt senkinek a lábfeje, a sajátom se. Nincs vele problémám, tökéletesen funkcionál (bár egyik nap beleléptem egy tüskébe, az kicsit fájt). Nyáron, mikor sarut vagy strandpapucsot hordok, olyankor mondhatni mutogatom, de senkire nem szoktam rákacsintani a metrón, majd kéjesen feljebbhúzni a lábam, és nyalogatni a lábfejem.
Láb méretem 37, korom 21
Kifejezetten szépnek találom, főleg ahhoz képest mennyi igénytelen, bügykös elhanyagolt, lúdtalpas, gombás, bőkemányedéses lábat látok nyaranta.
Nem szeretem mutogatni.
37 24
Igazából sosem érdekelt a lábfejem. Most az előző válaszoló írása miatt én is elgondolkodtam, hogy amúgy nekem is ilyen erek stb. nélküli, sima, akkor ez szépnek számít? :D
Mutogatni nem igazán szoktam, a szandált azért veszem fel, mert melegem van. Igaz festem a lábkörmöm, mert nekem tetszik és a sarkamat habkövezni, a lábamat meg kenegetni is szoktam télen de ez utóbbi valahol az egészség kategóriában van nálam, nem a szépségben.
Ja, kor 26 láb 36,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!