Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak fantazialok fiukrol es tetszenek a szep farkak de soha nem tudnam meg tenni hogy a sajat nememmel szexelnek akkor is bi vagyok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 17:53
1/6 anonim válasza:
biszex vagy ahogy az emberek többsége, kisebb-nagyobb mértékben biszex. mondjuk a többség elég kevéssé, de ritka a fullheteró.
3/6 anonim válasza:
Én biszex csajként mondom azt, hogy eleinte én is ezt mondtam magamról, hogy nem tudnám megtenni azt... most meg mindennél jobban ki akarom próbálni egy lánnyal.
Viszont előttem nagyon jól mondta valaki, hogy van aki csak kicsit bi, kevés fullhetero. Szóval ezzel nem azt akartam mondani, hogy te is ilyen vagy. Meg egyébként basszus, tök érthető, ha tetszik valami, ami szép. :D
4/6 anonim válasza:
ezt hívják heteroflexibilitásnak. üdv a klubban (csak én lány vagyok)
5/6 anonim válasza:
3as véleményét osztom. Velem is ugyanez volt. Nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem az is elképzelhető, hogy csak azért érzed úgy, hogy nem lennél fiúval, mert még félsz a mai homofób világtól, és úgy érzed, ez "rossz" dolog. (De csak LEHET!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!