Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok vagy minek hívják ha szexelnék női ruhással?
Figyelt kérdés
Van vkinek tapasztalata ilyesmiben? Kifejezetten vékony és fiatal partnerrel? Mert ilyen érdekel csak.2014. nov. 9. 21:30
1/8 anonim válasza:
Ennél kicsit több, pontosabb infó kéne. Te milyen nemű vagy? És milyen nemű partner viselné a női ruhát? Egyébként szerintem talán pánszexuális, vagy ha nem, akkor nincs rá "szakkifejezés" csak vonzanak a transzvesztiták.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez kimeríti a biszexség fogalmát. :D
Most függetlenül attól, hogy értékítéletet mondanék felette, hogy ez jó vagy rossz. ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ok! Én fiatal vékony fiú vagyok. Én fiú ruhában lennék. Bejönnek a nők, de vmiért kezd izgatni a női ruhás srác is. Arra vágyom h sz-pjon egy ilyen.
2014. nov. 9. 21:37
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként Budapesten vannak fiatalok, akik nem fizetősek és nem bányarémek?
2014. nov. 9. 21:38
6/8 anonim válasza:
Én is szexelnék női ruhással, ha nő az illető. :D
7/8 anonim válasza:
ebből csak annyi jönle,hogy izgulsz a transzikra. van benn némi bi hajlam,mert a transzik úgye nem kimondottan heterók.
8/8 anonim válasza:
Én női ruhás fiú vagyok. Ha tetszel szívesen eléd térdelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!