Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet eselyem egy bi lanynal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet eselyem egy bi lanynal, ha van baratja? L

Figyelt kérdés
Vagy inkabb ne probalkozzak?:)
2019. okt. 6. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Félre érzés ne essék, attól még, hogy bi valaki, lehet monogám és hűséges. De egy hetero vagy homo is simán lehet nyitott kapcsolatban, vagy esetleg hagyhat ott valakit másért.

Ez a két dolog nem összefüggő.

2019. okt. 6. 09:07
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha normális a lánya, akkor nem.
2019. okt. 6. 09:54
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ajánlkozás szintig bármikor elmehetsz ha benne lennél a hármasban.
2019. okt. 6. 11:30
 4/18 anonim ***** válasza:
14%

LESZBIKUS nő soha nem lenne benne hármasba pasival.

Amúgy kérdező, igen lehet esélyed, kérdés hogy akarsz-e megcsókolni egy szájat amibe egy tudod mi járt.

De amúgy ezek a buszexek annyira meg vannak húzatva a faroktól, hogy 90% csak szexre van esélyed vele.

Annak nagyon kicsi az esélye feladja az Arany Rudat érted,illetve annak meglehetősen nagy hogy feladja és melletted más Arany Rudakat kap be.

2019. okt. 6. 12:08
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó te tudod egyáltalán milyen jó egy lánnyal együtt lenni? Kétlem, mert ha tudnád sosem mondanál ekkora hülyeséget hogy minden biszex a pasikat választaná csak azért ami van a lábuk között. Arról nem is beszélve hogy simán beleszerethet egy biszex lány egy másik lányba, de szerintem neked a szeretet fogalma is ismeretlen.
2019. okt. 6. 13:00
 6/18 anonim ***** válasza:
11%
Neked meg ezek szetint a biszexség fogalma ismeretlen😆
2019. okt. 6. 13:31
 7/18 anonim ***** válasza:
10%

4-essel értek egyet.

Kérdező, nyilván lehet esélyed, de komolyabban ne szeress bele az adott lányba. Minden biszex lány végül a pasiknálnragad meg. Mindig a pasit választják, ha esetleg választás elé kerülnek.

Tapasztalatból tudom. :)

2019. okt. 6. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Jó sok csalódott lány van itt. Nekem van pozitív és negatív tapasztalatom is biszexekkel.

De a kérdésben szereplő helyzetnél én azt javaslom, barátkozni lehet, de ha biszex, ha leszbi, ha hetero kapcsolatról van szó, akkor is gusztustalan belerondítani egy kapcsolatba.

2019. okt. 6. 13:58
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Azért mert volt pár rossz tapasztalatod nem kellene általánosítani minden biszexet.
2019. okt. 6. 13:58
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
7. Nanee, te már minden bi lánnyal voltál kapcsolatban? :D
2019. okt. 6. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!