Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet eselyem egy bi lanynal, ha van baratja? L
Félre érzés ne essék, attól még, hogy bi valaki, lehet monogám és hűséges. De egy hetero vagy homo is simán lehet nyitott kapcsolatban, vagy esetleg hagyhat ott valakit másért.
Ez a két dolog nem összefüggő.
LESZBIKUS nő soha nem lenne benne hármasba pasival.
Amúgy kérdező, igen lehet esélyed, kérdés hogy akarsz-e megcsókolni egy szájat amibe egy tudod mi járt.
De amúgy ezek a buszexek annyira meg vannak húzatva a faroktól, hogy 90% csak szexre van esélyed vele.
Annak nagyon kicsi az esélye feladja az Arany Rudat érted,illetve annak meglehetősen nagy hogy feladja és melletted más Arany Rudakat kap be.
4-essel értek egyet.
Kérdező, nyilván lehet esélyed, de komolyabban ne szeress bele az adott lányba. Minden biszex lány végül a pasiknálnragad meg. Mindig a pasit választják, ha esetleg választás elé kerülnek.
Tapasztalatból tudom. :)
Jó sok csalódott lány van itt. Nekem van pozitív és negatív tapasztalatom is biszexekkel.
De a kérdésben szereplő helyzetnél én azt javaslom, barátkozni lehet, de ha biszex, ha leszbi, ha hetero kapcsolatról van szó, akkor is gusztustalan belerondítani egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!