Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet eselyem egy bi lanynal, ha van baratja? L
Akkor én most kicsit összezavarodtam hogy mi vagyok, mert egyszer volt barátom fél évig, rajta kívül csak lányokkal volt kapcsolatom. A mostani kapcsolatom lassan két éve tart egy szintén biszex lánnyal. Vagyis eddig biszexnek gondoltuk magunkat de ezek szerint mégsem ha a biszexek mindig a pasikat választják. :D
Imádom amikor a gyakorin a nem biszex emberek többet tudnak a biszexualitásról mint én biszexként. :D
Kész szerencse, hogy a 7-es válaszadó már az összes létező biszex nővel volt és figyelmeztet minket. /sarcasm
Nekem speciel leszbikusként semmi bajom a biszexekkel, alapvetően minden embernek azt kéne az agyával felfogni, hogy ha már másra vágyik, akkor szakítson és ne félrekeféljen. Csak ugye ehhez gerincet kell növeszteni. Édesmindegy, hogy ki milyen nemű a történetben.
Kérdező: csak abba gondolj bele, neked hogy esne, ha a párodra valaki más hajtana és el akarná szedni tőled? Ne szarj bele más kapcsolatába.
Nem papolok, csak nem hagyom szó nélkül ha sértegetnek. Tudom milyen jó lánnyal lenni, mert három barátnőm volt már, mindegyikőjüket nagyon szerettem, és sokáig voltunk együtt. Én is azt gondolom hogy egy leszbikus lány nagyon jól tudja, milyen iszonyatosan jó másik lánnyal járni, ezért nem értem miért gondolja sok leszbikus lány, hogy csak azért mert valaki a fiúkhoz is vonzódik, már biztos nem is lesz neki elég a barátnője.
Ez általánosítás, és sértő. Ugyanolyan általánosítás, mint amikor valaki lát életében két fiús leszbikus lányt, és ráhúzza ezt a sztereotípiát az összes leszbikus lányra, miközben rengeteg csinos, nőies leszbikus lány is létezik csak velük még nem találkozott.
Köszönjük biszexek? Mit? Nagyon sajnálom ha bántott meg biszex lány, de mondjuk én erről mit tehetek? Nem csaltam meg soha senkit, nem hagytam el soha senkit. A biszexekbe én is beletartozom, nemcsak akikkel te találkoztál, hanem sok másik ember aki semmit nem ártott neked.
#14-es,
Szerencsés vagy, hogy te csak a biszexekben csalódtál és leszbikusokban még nem. Akkor kerüld a biszexeket és ennyi.
De amit leművelsz te, meg a 42%-os alteregod, az már lassan gyűlöletbeszédbe megy át. Érezzétek már a határt kicsit. Köszönjük előre is.
/egy aranycsillag leszbikus
Kérdező!
Esélyed - de mire?
Egy egyéjszakásra? Vagy egy barátság extrákkalra? Vagy egy diszkrét viszonyra? Vagy hogy elhagyja a srácot és ásó-kapa-nagyharang veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!