Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál ez hogy van?
Férfiak és nők között különbséget tesznek, hogy kinek mennyi partnere volt. Ha a férfinak sok, akkor ő bika, ha a nőnek sok, akkor ribi.
Ez leszbikusoknál is így van (hogy lenézik, akinek sok partnere volt)? Vagy náluk mindenki leszrja, a lényeg, hogy élvezik és ésszel csinálják?
Ki mit gondol?
Mikor megismerkedtem a barátnőmmel, akkor én szűz voltam, ő meg nagy egyéjszakás kalandos. Fogalmam sincs hány lánnyal feküdhetett le (de biztos sokkal), annyit tudok, hogy a legtöbbnek a nevét sem tudja. Eleinte ez engem rettentően zavart, ma már elvagyok ezzel a gondolattal, de pl. nem tudok beszélni arról, hogy ő miket csinált már meg ilyesmi. (Mikor elmondtam neki, hogy jó lenne bilincsezni 😅, akkor kiderült, hogy neki van egy mert már csinálta... Hát ezek után teljesen elment tőle a kedvem! A tudat, hogy az legyen rajtam, ami már valamelyik másik futó kalandján is... Ráz tőle a hideg. )
De tapasztalt, úgyhogy ez meg egy jó oldala a dolognak.
Már egy éve együtt vagyunk, hűséges és nekem meg sem közöm, sem kedvem nincs az intim múltjáról beszélgetni vele. Úgy érzem, jobb nem tudni róla. :) Meg amúgy is csak rosszul fogom magamat tőle érezni, ő pedig nem tudja visszafordítani a múltat! Ha hűséges az illető, akkor nem szabad, hogy a csajozós múltja miatt ítéljem meg őt. Örülök neki, hogy én valamiért megfogtam őt és úgy döntött, hogy nem fekszik le mással már, csak velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!