Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál ez hogy van?
Férfiak és nők között különbséget tesznek, hogy kinek mennyi partnere volt. Ha a férfinak sok, akkor ő bika, ha a nőnek sok, akkor ribi.
Ez leszbikusoknál is így van (hogy lenézik, akinek sok partnere volt)? Vagy náluk mindenki leszrja, a lényeg, hogy élvezik és ésszel csinálják?
Ki mit gondol?
Soha életemben nem akadtam fenn ilyeneken.
Az a fontos, hogy hogy bánt az előző társaival / megcsalta-e őket.
Hat olyan biszex vagy hetero, akin sok pasi atment, azok nekem is elegge ribik es nem nagyon akarok hozzajuk nyulni. Heteroknal a legneccesebb a dolog, akik kiserleteznenek lannyal es tudom, hogy a varos felenek megvoltak kb. melle meg tudom azt is, hogy kotont sem hasznalt a legtobb partnerevel, hat nem mertem az ilyennel osszefekudni inkabb. Szoval reszemrol jah van ilyen, de aki mindenkivel osszefekvo kotont nem huzo pasi azt is eppenugy elitelem, ha nem jobban, pedig sok srac baratom van. Szoval engem csak a felelotlenseg es az esetleges nemi betegsegek zavarnak ebben, ha odafigyel, akkor pont nem erdekel.
Egyebkent a kerdes felvetes eleve hibas amugy es egybol kiderul, hogy pasi irta ki a kerdest, mert minden no ismerosom koztuk en is felhaborodik ezen, hogy pasinal o az asz, csajnal o a ribi. Mindkettot ugyanugy illene kezelni, vagy legyen mindegyik nagymeno vagy mindegyik egyszeru rib.nc, nemtol fuggetlenul.
Először is tisztázzuk: NŐ vagyok.
Másodszor: ugyanúgy elítéled, aki sok férfival volt, szóval te inkább gondolkozol férfiként ezek alapján. Undorodsz attól, akinek több partnere volt és persze tudod ki használt kotont és ki nem. Egyébként szerintem magától értetődő, hogy akik ennyire eltérőek gondolkodásban, azok nem erőltetik a szexuális kapcsolatot, vagy úgy bármilyet is. Ha te csak ezért nem feküdtél le valakivel, mert hogy már sokan voltak vele előtted, az szintén elég pasis hozzáállás. Mintha a kapcsolatokat csak szexben lehetne mérni (ismétlem, ha nem akar valaki valakivel együtt lenni, az ne ezen múljon).
Ha figyelmesebben elolvastad volna a kérdésem, magad is rájönnél, hogy én is megvetéssel írtam a kettősmércéről.
És ha ez mind nem lenne elég, akkor azt is hozzáteszem, hogy a válaszod az eredeti kérdésem szempontjából “nesze semmi fogd meg jól”, ugyanis engem az érdekelt, hogy a leszbikusok a többi leszbikusra hogyan gondolnak, akik sok nővel voltak már. Menő? Gáz? Semleges? Ez érdekelt, de azért értékelem, hogy megpróbáltál válaszolni és megvádolni.
Leszbikus vagyok, de nem igazán akadok fenn ezen, mindenkinek saját magánügye, kinek hány partnere volt eddig.
Úgymondva semmi közöm hozzá.
Hogy ki szerint ribi az ilyen, vagy ki nem, az döntse el önmaga.
Röviden így gondolom ezt a dolgot. 🙂
Remélem nem voltam sértő?
Ha mégis, ezúton kérek tőled elnézést!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!