Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál miért olyan népszerű ez a kartetkó dolog?
ez is csak egy sztereotípia, téves általánositás, amiben fene tudja, hogy mennyi a valóság.
azért, mert te esetleg csak tetkós leszbiket ismersz, az még az ég világon nem mond el semmit az összes leszbiről és a leszbik tetkókhoz való viszonyáról. ahhoz, hogy ezt általános szabályként ki lehessen jelenteni, ismerni kéne, hogy az összes leszbi közt milyen a tetkósok aránya és hogy ez hogyan viszonyul a társadalom többi emberének és ezek közt a tetkósok arányánoz. egy ilyen összesítő adat nélkül egyszerűen nem jelentheted ki, hogy ez általános jelenség, hogy bármi kapcsolat van köztük. még csak azt sem, hogy ez a jelenség bármivel gyakoribb a leszbik közt, mint mondjuk a rövid hajúak, a szőkék, vagy a kutya tartók körében. ráadásul kellően alapos vizsgálat nélkül azt aem tudhatod, hogy inkább azért van valakinek tetkója, mert leszbi, vagy azért, mert bizonyos zenei műfajt, vagy épp divat irányzatot kedvel.
Nekem van kar tetovalasom és azért mert imadom magamon is mason is
Egyszerűen nagyon bejön ha egy nőnek sok tetoválás van a kezen vagy a testen .
N24
Én azért vagyok tele mert ez a munkám. Emellé még ott van hogy a kedves vendégek nagy rész szintén zenész 😁
Egyerűen megtalálnak, meg azért híre megy hogy ki az akire úgymond rábízhatod magad és valszeg körbeadják a telefonszámomat...
Motiváció sok van, van aki pici virágokat kér, más meg ordasnagy rohadó zombi koponyákat. Igazság szerint nincs azonos recept, mindenkit más és más érdekel. Picit olyan ez a szakma mint a csaposoké, ugyan nem azért vagy ott, de mindenkinek kicsit a pszcihiátere is vagy, hallod a pletykákat meg sztorikat eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!