Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál hátrány, ha valakinek vaginizmusa van?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 18:36
1/6 anonim válasza:
Az ha jól tudo nem állandó állapot. Ha szerelmeskedtek, egyszer csak megtörik a jég! Gyengédség, simogatás, nyalogatás, olaj, sikosító, és minden ok!
2/6 A kérdező kommentje:
A vaginizmusnál nem a nedvesedéssel vagy a felizgulással van gond
2018. okt. 6. 20:05
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez semmilyen normális kapcsolatban nem lehet hátrány a nőre nézve, hiszen nem tehet róla. A leszbikusoknál pláne nem, hiszen ott maga a behatolás (ujjal/segédeszközzel) nem létszükséglet.
4/6 anonim válasza:
Nem, sőt, saját tapasztalat alapján hetero kapcsolatban sem az. Én biszex vagyok, első kapcsolatomtól számítva 8 évig volt vaginizmusom, ezalatt volt 2 db másfél évig tartó hetero kapcsolatom, majd a harmadik partnerem alatt szűnt meg - az ő hathatós közreműködésével. (Türelem, érzékenység, bizalom, odafigyelés...) Csiklón is lehet teljes értékű a szex. A nők nagy részének nincs is hüvelyi orgazmusa.
5/6 anonim válasza:
Abszolút nem. Szerintem egyébként több olyan meleg párkapcsolatban élő nő van, akinek nincs vaginizusma, de még sem kívánja a behatoltást. A szeretkezés pedig hála Istennek nem csak abból épül(het) fel, hogy ki-be járnak az ujjaink egymás vaginájában. Ha például az én jövendőbeli párom azt fogja mondani, hogy ő egyáltalán nem szeretné a behatolást, én a világ legnagyobb lelki békéjével kényelmesen lefogom mellette élni az életemet.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Sőt, saját tapasztalataim alapján még hetero kapcsolatban sem feltétlenül "hátrány". Nyilván kellemetlen, de ha talál megfelelő partnert az ember, akkor nem lesz baj. Biszex nő vagyok, jelenleg egy pasival járok már másfél éve, de sosem érezteti velem, hogy a vaginizmusom miatt neki rossz lenne, vagy ilyesmi. Néha próbálkozunk finoman a behatolással, de nem mindig. Rengeteg más módon is lehet szexelni, nem csak a behatolás a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!