Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőies leszbikusoknál mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőies leszbikusoknál mennyire van esélye egy fiús lánynak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy sokan elég negatívan állnak a fiús(abb) lányokhoz.

Van még egyáltalán olyan lányos lány, akinek bejön egy ilyen stílusú lány?

2018. febr. 23. 12:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen hidd el :) volt már egy pár csajosabb barátnőm fiús külsővel .
2018. febr. 23. 13:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Azoknak a lányoknak is van remény, akik inkább hasonlítanak fiúra?:D (haj, öltözködés stb. személyiségileg meg olyan se nem csajos, se nem fiús, inkább vegyes :D)
2018. febr. 23. 13:56
 3/22 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem lehet.

Volt már pár lánnyal dolgom, akik eleinte leszögezték, hogy ők fiús lányhoz nem tudnak vonzódni, aztán mégis kaptam egy esélyt:)

Persze sok mindentől függ, inkább a nyitott látásmód a lényeg. Így persze én magam is nyitottabb vagyok másokra és nincsenek olyan kikötéseim, hogy én csak ilyen vagy csak olyan lányokhoz vonzódok. Eddig nem is bántam meg, ha olyan kapott esélyt, aki nem épp az "esetem" volt.

2018. febr. 23. 14:06
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 23. 14:10
 5/22 anonim ***** válasza:

Nagy vonalakban, ha femme az illető lány, akkor van esélyed, ha lipstick,akkor nincs.

Egyébként beszélgess,barátkozz vele és meglátod mi lesz.

2018. febr. 23. 14:40
 6/22 anonim ***** válasza:
Még gimiben sok leszbi csaj volt, sokkal jóba is voltam, és a legtöbb pár pont egy fiús és egy csajos lányból állt.
2018. febr. 23. 14:50
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2018. febr. 23. 14:53
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha nem az a nagyon fiús kategória, csak mondjuk nem az a kifejezetten csajos hanem inkább lazább, sportosabb akkor igen, de a rövid haj, fiúruhák stb. már nem. Legalábbis olyanok nem tetszettek még soha. Szóval nem mondanám hogy biztos semmi esélye de valószínűtlen hogy tudnék hozzá vonzódni. A lányos lányok az eseteim. De nyugi én csak egy eset vagyok, biztos sok mindenkinek meg pont a fiúsak tetszenek :)
2018. febr. 23. 17:42
 9/22 anonim ***** válasza:
Lazább,sportosabb lánynak van,de fiúsnak nálam nem sok. Nekem nem jönnek be a fiús lányok. Nőies lány vagyok,s ugyanezek tetszenek. De biztos vannak,akiknél van esélyük.:)
2018. febr. 23. 19:57
 10/22 anonim ***** válasza:
51%

Nincs összefüggés.

Az ideál egy nagyon mókás, végtelen mély komplexum.

S még ha mindenkinek anti ideálja lenne ez, akkor is csak a személyiség számít.

2018. febr. 23. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!