Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hihetek ennek a lánynak, vagy csak bosszút akar állni a pasikon?
Megismerkedtem egy lánnyal, aki azt mondja tudatosan fordult a nők felé, mert még életében nem találkozott normális pasival, és amúgy is vonzódik a nőkhöz ezért alapból sosem akar pasi közelében lenni, merthogy undorodik tőlük, a viselkedésüktől, a kinézetüktől, a hangjuktól, az érintésüktől...Vajon ez a lány tényleg azért utálja ennyire a pasikat mert megundorodott tőlük és a nőket megszerette, vagy ugyanúgy a pasikat szereti és ez csak egy hiszti, bosszú a férfiak felé?
Hiába gondolkodok ezen, egyedül nem tudom eldönteni, kell a kívülállóak véleménye, én őszinteséget látok a lányban de aztán kitudja...
szerintem tudatosan nem lehet. Hosszútávon legalábbis biztosan nem.
Ha Te leszbikus vagy, de szerencsétlen a párkeresésben és ért sok negatív tapasztalat a nőkkel, attól te még ugyanúgy a nőkhöz fogsz vonzódni, csak besokalltál.
Nem tudom, nekem ez elég fura így. Lehet ha kipróbálta lánnyal és lecsillapodott benne ez a nagy 'undor' a hapsik felé, akkor visszaáll benne a rend és ismét férfipárti lesz.
Komolyabb dolgot nem mernék tervezni vele a helyedben.
Teljesen egyetértek az elsővel.
Esetleg lehet biszex is, ez nem zárja ki. De ha valaki csak úgy besokall a pasikra, az általában az élete során még visszakacsingat rájuk.
(tapasztalat)
Köszönöm a válaszod és hogy megismerhettem a te szemszögedből is a dolgot.
Nem ítélem el, csak nem bízok benne...félek hogyha beleszeretek, összetöri a szívemet, mert közben rájön hogy bármennyire is utálja a férfiakat, szeret velük pl. szexelni, vagy bármi, tehát meggondolja magát...
Hiszen....eddig tudott velük lenni, szerette őket, szerette velük a szexet, én nem gondolom hogy azért mert sok negatív tapasztalata volt, kiszeretett volna belőlük...Én soha nem szerettem őket, így az a kockázat se áll fenn, hogy átpártolok hozzájuk. És nem is szándékozom, szeretem a nőket. De egy biszexnél nem lehet tudni mit akar, ne haragudjatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!