Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies leszbikusoknál mennyire van esélye egy fiús lánynak?
Úgy vettem észre, hogy sokan elég negatívan állnak a fiús(abb) lányokhoz.
Van még egyáltalán olyan lányos lány, akinek bejön egy ilyen stílusú lány?
Nos, mint mondtam, nekem úgy tűnik sokan nagyon "negatívan", elutasítóan állnak a ilyen lányokhoz. Illetve, hogy sokan nem tudnának ilyen lányokhoz vonzódni.
Akkor azt hiszem itt az ideje temetni a reményt :D kell a világba egy-egy forever alone is :D
huhh.. én nagyon lányos vagyok szóval hogy mondjam.. rólam senki nem tudja hogy megőrülnék ha egyszer csak smárolhatnék egy lánnyal...
DE ezt csak lányos lánnyal tudom elképzelni mivel lánnyal akarok nem fiuval smarolni vagy akármi...
Én ezért vagyok elutasító a fiús lánnyal...Mert azért tetszenek a velem egyneműek mert nőiesség vonz és nem a férfias vonások...
18/L
Köszönöm a válaszokat!
15# Igen, erre mondják hogy ízlések és pofonok. De fiús lányok között van különbség. Van, akire tényleg nem mondanád meg hogy lány, csak ruha nélkül, de van, akinek mondjuk teljesen lányos az arca (lányos vonásai vannak) és csak elsőre hinnéd fiúnak,l a ruha, meg a haj miatt. Illetve aki néha visel lányosabb ruhákat is.
De értékelem az őszinteségedet és köszönöm a válaszod!
Köszönöm a választ!
Na igen, a magabiztosság is személyiségtől függ. Vannak magabiztosak,akik nyugodtan mernek lépni, de van aki visszahúzódó, csendes fajta.
Plusz nehéz 0 tapasztalattal magabiztosnak
lenni. 😅 ilyenkor kell a "rásegítés" a másik, magabiztosabb féltől.
Nekem bejönnek a fiús lanyok is,főleg,ha a szemelyisègèben is megfog valami.
Szerintem ne add fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!