Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kell lányként lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lányként lánynak udvarolni?

Figyelt kérdés

Mi az a gesztus amiből meg tudod mondani h vonzódik hozzád egy lány és többet szeretne?

Az szimpatikusabb ha egyből megmondod mit szeretnél tőle?

2017. szept. 30. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez engem is érdekelne.:)L
2017. szept. 30. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem azt aki őszinte velem és egyből megmondja hogy mit szeretne.
2017. szept. 30. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Akit erdekel hogy kell irhat privit😌 LL
2017. szept. 30. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez engem is érdekel!! Mert van egy nő a munkahelyemen akivel nemrég kezdtem el beszélgetni kb. 2 hete. És elég közvetlen típus, én meg nem vagyok az a csevegős, de valamiért vele mégis végigdumálom a napot. Szóval tegnap történt az hogy úgy tűnt mintha flörtöl velem, igazából nem tudom ezt hova rakni, mert heteronak mondta magát.

Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem merek lépni, félek hogy mit reagál. Szerintetek, tetszem neki??

Bocs hogy ide írtam.

2017. szept. 30. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem lehet hogy csak félreérted a közvetlenségét? Szerintem még ne lépj semmit, amíg nem látod úgy egyértelműen, hogy tényleg flörtöl veled. A kedvességet, közvetlenséger könnyű félreérteni.
2017. okt. 1. 05:44
 6/10 anonim ***** válasza:

#4 válaszoló vagyok.

Persze várok vele, de remélem hamar kiderül hogy érdeklem e.

Eddig még nem volt kapcsolatom nővel, csak férfiakkal. Viszont mindig is megnéztem őket meg tetszett egy-két csaj. Még soha nem szerettem bele lányba, de ő jött és egyszerűen elrabolta a szívem.

2017. okt. 1. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
De aranyos :D
2017. okt. 1. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Általában dícsérem, bókolok neki, végig mosolygok, vicceskedem, hagyom mesélni, elhívom ide-oda, meglepem egy csokival, valami édességgel. Szemkontaktus, “valami van a hajadban, kiszedem” aztán a laza kis flörtök, érintesek, ölelés. Próbálok kedves lenni. Ha nem ismerem az illetőt, mindneképp összebarátkozim vele. Kanos pillantások, kacsintás, puszi dobás, akármi. Remélem azért valamit segítettem :D (17/L butch)
2017. okt. 1. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Pár tipp van a videóban, plusz még a zene is jó :D Szerintem hallgassátok meg, egy próbát megér :D

https://www.youtube.com/watch?v=wPNqaOwj7ko

2017. okt. 2. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

Én őszinte vagyok de nem tolakodó.

Igen, egyértelműen megmondom neki, de aztán ha érdeklődik akkor rendesen körbeudvarlom. Szvsz célozgatni meg indirekt módon tenni neki a szépet felesleges. Hacsak nem egyértelmű hogy mi a szitu, könnyen lehet belőle félreértés, és ha heteró a csaj akkor hiszti is.

Viszont a páromat igyekszem újra és újra meghódítani. Veszek neki virágot (pl szivárványszínű rózsát), a kedvenc csokiját, filmet, könyvet, stb. Előreengedem az ajtóban, lesegítem a kabátját, ágyba viszem neki a kávét stb.

2017. okt. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!