Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, titeket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, titeket is zavar ha egy pasi elkezd udvarolni nektek, úgy hogy párkapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés
Engem felettébb zavar az, hogy mostanában nagyon sok pasi próbálkozik nálam és mindet le kell koptatnom. Néha már unom. Ugyanakkor nem szeretném kiadni magam.

2016. aug. 28. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Nincs a homlokodra írva hogy leszbi vagy, se az hogy párkapcsolatban élsz....amúgy meg sok pasit az csábítja, ami nem lehet az övé, és ez rád duplán is igaz.
2016. aug. 28. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Engem akkor is zavar, ha nincs kapcsolatom. De hát nem tehetnek róla, nem tudják. :)
2016. aug. 28. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar, főleg az, amikor megtudják, hogy leszbikus párkapcsolatban élek megpróbálnak rábeszélni egy hármasra. Mintha nem tudnák, hogy a leszbikus azt jelenti, hogy nem kérek férfiakból.
2016. aug. 28. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan rázzam le őket. Volt olyan srác akinek ketszer is el kellett mondanom hogy nem kell. Megőrjítő sokszor. :)
2016. aug. 28. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is próbálkoznak sokan, bár én szingli vagyok. Itt is. Ma egy srác azt mondta nem zavarja, hogy leszbikus vagyok, mert minden leszbikus igazából biszex. Szerintetek?:D
2016. aug. 29. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok pasi nyomul rám és mindig megmondom, hogy leszbikus vagyok és van barátnőm. Volt olyan, aki próbált győzögetni, de egyszerűen leráztam. Néha jól esik az udvarlás, de gáz megmondani szegényeknek, hogy szép nő létemre egy másik szép nőt szeretek. :)
2016. aug. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!