Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok hetero pasit, ha tetszik egy melegnek?
Én sem értem miért. Volt osztálytárs, nagyon jó pasi, hetero, megmondtam neki, hogy tetszik nekem nagyon és erre ő cukinak nevezett engem.:D És csak annyit mondott, hogy tudja, látja rajtam, de ő a lányokat szereti. És volt is van is barátnője. Én még sosem találkoztam olyannak, akit ez zavar. Én is tetszek sok lánynak, volt, hogy nyomultak is, de mégsem találok benne semmi undorítót. 20f/m.
Szerintem ez az idősebb korosztályra jellemző.
utolsó, ha ezen aggódsz, akkor lehet, hogy nem tiszta a magadról alkotott kép és rejtegetsz valamit. egy hetero tisztában van saját magával.
plussz, ha hagyod magad leszopni, attól még lehetsz hetero, de az nem normális, hogy ezen aggódsz.
Ha a 60 áves papa nem zaklatja a 15 éves lányt és nem festi le költőien, hogy mit tenne vele, akkor a 15 éves lány ellenszenvét sem értem.
Ha a hetero bizonytalan önmagában, azt értem, de ugye ezt senki nem fogja magának bevallani.
Sose volt ilyen alkalmam. Bar attol fugg. Ha ez a tv ben imitalt jaj cukikam, mucuska meleg, vagy normalis srac, aki meleg.
Ha az utobbi, akkor lehet meg orulnek is. Nem akarnek semmit, de azert eszrevenne valamit rajtam, ami mondjuk nekem nem tetszik, vagy valami. Semmi gaz nincs benne ha normalisan kozli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!