Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket tényleg zavar ez egy nőn? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Ha nagyon picire,de formára van vágva a körme egy nőnek és mindig szépen ki van lakkozva,általában pirosra. Olyan zavaró, ha pici a körmöm? Egy pasi e-miatt beszólogatott nekem.2016. jan. 8. 20:43
2/13 anonim válasza:
Hát engem inkább zavarna a pirosra lakkozás, a rövid körömmel nincs semmi bajom!
30/F
3/13 anonim válasza:
Le kell oltani a parasztot...de téged meg ez ne zavarjon,ki nem xarja le h mit gondol!
4/13 anonim válasza:
Hol találkoztál azzal a majommal?
25F
5/13 anonim válasza:
Miért is zavarna? A hülyékkel ne foglalkozz! Homokos volt a csávó, vagy mi a fene?
6/13 RRR válasza:
mennyire piros??
de pont nem érdekelne
7/13 anonim válasza:
magyarra fordítom: túl magabiztosnak lát, de dugna. Nehogy komolyan vedd, semmi baj a körmeiddel! Bővebb infó: [link]
8/13 anonim válasza:
a kicsi jobb mint a hosszú, mert nehezebben tudod megkarmolni vele az "érzékeny részeket" :D
23 F
9/13 anonim válasza:
Őszintén szólva a piros nekem annyira nem jön be.De viszont a pici körömmel semmi bajom nincs.Amúgy meg igazuk van miért is foglalkoznál a véleményükkel?Bocsánat a kifejezésért de csessze meg!! :)
10/13 anonim válasza:
Engem a hosszu korom zavar. Csuf. :) 32,f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!