Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy felfog állni urulógián mert a két orvos nagyon szép nő, mit tgyke?
NE aggódj nincs ebben semmi. Főleg ha a prosztatádat is megvizsgálják kézzel, az még eredményezhet is nem várt erekciót.
De tanultak elég biológiát, tudják, hogy ez normális reakció, illetve legyünk őszinték, ha megtörténik az azt jelenti, hogy külsőre vonzónak, izgatónak találod őket, és még ebben a helyzetben is a szervezeted reagál. Ha nem valami konzervatív vagy ostoba tyúkok, akkor még bizonyos értelemben hízelgőnek is találhatják, de mivel a praxisuk során biztosan fordult elő ilyen, fogják tudni kezelni a helyzetet. NE aggódj. HA feláll, feláll. Ez ilyen. Ez a dolga. :)
nekem mikor az urológus orvos felnyúlt prosztata vizsgálatra, majdnem elélveztem.
pedig goromba fráter volt..XD7
fel nem állt, de érzetem h basszus még ha sokat matat végem lesz...
szerencsére a fájdalom elnyomta a kéjes érzést kis idő után...
de így van, dokinal bennt semmi szem szégyen. látott az már olyanokat hogy fuhh...sőt lehet zavarba is jönnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!