Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket tényleg zavar ez egy nőn? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Ha nagyon picire,de formára van vágva a körme egy nőnek és mindig szépen ki van lakkozva,általában pirosra. Olyan zavaró, ha pici a körmöm? Egy pasi e-miatt beszólogatott nekem.2016. jan. 8. 20:43
11/13 anonim válasza:
A színe, lakk teljesen mind1, azt ne miattunk csináld, nem igazán nézzük meg egy csaj körmét.
De ha hosszú az zavaró szex közben.
Rövid és színtelen a legjobb, mert természetes.
12/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Őszintén szólva a köröm a legutolsó dolog, amit megnézek egy csajon, nem izgat különösen.
13/13 anonim válasza:
Nekem jobban bejön, ha egy nőnek kicsit hosszabb a körme és szögletes. Persze ne legyen öt centis, de egy kicsit érjen túl az ujjai végén. A piros az amúgy jó. A legszexibb szín.
Az a pasi meg biztos (mű)köröm fetisiszta.:)
(F/32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!