Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál mennyire gyakori az anális kényeztetés?
Mi az hogy “ kevesebb a variáció mint a heteroknal” ?
Nekünk sokkal több trükk van a tarsolyunkba
"Kevesebb a variáció mint a heteróknál,ezért aki változatosságra vágyik.."
Kb.minden heteró barátnőm,akik több éve hàzasok azt mondják,hogy azért laposodott el a kapcsolat,mert unalmasnak találják a szexek, ezt a monton behatol,10 percig mozog, kifújt. De jó lenne a több elő-és utójáték, több kényeztetés, csókok,nyalás,azt se lenne baj ha elmaradna a behatolás és csak pettig lenne,örüljek,hogy leszbikus vagyok...Ebből is látszik,hogy egy nő sokmal jobban tudja mi kell egy nőnek. Akik análoznak,azok nem azért csinálják mert változatosságra vágynak,egyszerűen kíváncsiak rá,izgatja őket. Azt is elárulhatomhogy a heteró nőknek sem a fájdalom az elsődleges akadály,egyszerűen nem olyan jó a nőknek,mint a férfiaknak. Nem olyan érzékeny mint a vagina,nem veszi annyira a szexuális ingerek, sokkal hasznosabb a vaginát ingerelni,fényévekkel több élvezetet ad,ráadásul az vonzóbb,gusztusosabb is. Az anál Túl sok macera,minimális vagy még kevesebb élvezetért.Gyakoatilag felesleges.
Úgy szeretem mikor hetero fickók jönnek ide verni magukat, hogy micsoda varázspéniszük van, de ha nem lenne, akkor mit tudnátok kezdeni magatokkal?
Ez a különbség... egy leszbikusnak nem kell pénisz, hogy a fellegekbe juttasson egy nőt ;)
Azt meg külön nem értem miért válaszolnak egyáltalán a leszbikus kérdésekre.
Csiklóizgatás nélkül, pusztán a behatolástól a legtöbb nő nem tud elmenni, ezért is van a leszbikusoknak általában több orgazmusuk, mint a hetero nőknek.
Egyébként úgy vettem észre, hogy az anál főleg hetero pasi mánia, a nők maguktól nem nagyon igénylik, de biztos vannak olyanok, akiknek ez jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!