Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj ha kinyalom a párom fenekét?
Nagyon izgat , és nagyon szeretem is csinálni . Igazábol nem tudom miert , de nagyon beindít .
Lehet ebből valami baj ?
Esetleg annyi,hogy benyalsz egy coli-t,aztán foshatsz egy hétig.
De a szép,tiszta ápolt ánuszt kàr kihagyni,nagyon kellemes. Ha a páromnak csinálom miközben kiverem azonnal elélvez ahogy a nyelvem hozzá ér.
A sok hülyeséget félretéve :
Őrült élvezetet ad a nőnek is és férfinak is. Persze előtte egy közös tusolás mindenképp javasolt, ami amúgy is megvan sztem :-)
És így kell előkészíteni a popsidugást is :-)
Eddig nem volt olyan lány az életemben, aki ne élvezte volna ha nyalom a popsiját, 69-ben a legieálisabb, és amikor a csiklóját nyalom (nagyon lassan és gyengéden), akkor kell ujjal is körbekörbe símogatni a popsilukat. Ha elég türelmesek vagyunk, a lány magától fogja pisit rátólni a popsiját az ujjadra, de max fél centire szebad ilyenkor betolni az ujjadat, legyen ideje"felfedezni" ezt az élvezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!