Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az hihető számotokra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az hihető számotokra, hogy egy férfi a viszonzás igénye nélkül is, ki tud elégíteni titeket?

Figyelt kérdés

Kézzel,segédeszközzel,orálisan ,kihagytam valamit?

Kérdéseket lehet privátba is feltenni.

2016. jan. 4. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a szolgák dolga!
2016. jan. 4. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod, nem igazán :D
2016. jan. 4. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Én már elégítettem ki kézzel barátnőmet, viszonzás nélkül. Nem volt szexre lehetőség akkor, de rettentően fel folt izgulva. Szép csendben, a konyhában, 2 perc alatt, örömben részesítettem. :) Nem vagyok önző tipus, talán azért. Volt rá példa, fordítva is.
2016. jan. 4. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

hihető, de nem túl izgalmas

rengeteg ilyen perverz ír üzenetet, hogy csak nyalni meg ujjazni akar, behatolásos szexet meg nem

2016. jan. 4. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Hihető, de csak ha nem minden egyes alkalommal jellemző ez. Néha én is úgy vagyok vele, hogy viszonzást nem várva, szívesen kielégítem a páromat, ő is szokott ilyet. De ha minden alkalomnak arról kéne szólnia, hogy én élvezzem és vele nem is törődhetek, az elég unalmas lenne.

21N

2016. jan. 4. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem hiszem, hogy ez teljesen igaz. Számít az is, ha látja a férfi, hogy a nő élvezi, és az rá is izgatóan hathat.
2016. jan. 4. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Van egy ilyen jóbarátom aki imád nyalni és nem kér viszonzást.
2016. jan. 4. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:

hihető,de miért is? csak mert ha nem akar (soha?)sexelni akkor miért lennék vele?

persze ha épp free az ágyam akkor is jó ha valaki kielégit,de mivan ha épp dugni akarnék?

2016. jan. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!