Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek bele vagy ne?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal, nem sokáig voltunk együtt és annyira szexuális jellegű kapcsolat sem volt köztünk, a barátom soha nem akarta pedig én már eléggé vágytam rá egy ideje, főleg az orális kényeztetésre. Az egyik barátnőmnek meséltem erről és viccesen azt mondta hogy ő szívesen csinálná nekem szájjal. Először azt hittem viccel de aztán mondta hogy ez részéről komoly és hogy semmi más nem lenne csak puncinyalás. Igazából megbizom a barátnőmben meg úgysem lenne több. Szerintetek érdemes lenne elfogadnom az ajánlatát?2019. dec. 16. 22:26
11/13 anonim válasza:
Ez igy egy érdekes kérdés! Ugy néz ki, hogy neked mindegy, hogy ki, milyen nemü, csak jol kinyaljon. Ez is lehet egy alapeset. Ha valoban igy áll a dolog, engedd be a barátnödet a puncidba!
13/13 anonim válasza:
Én belemennék a helyedben. Csak nehogy rámenjen a barátságotok. Ha vágysz rá, érdekel, akkor vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!