Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen van még értelme várnom az igazira, vagy menjek bele alkalmiba?
Hiába pontozol le, ez az igazság :D
És ne gyere nekem azzal hogy de vannak akik megtalálták. Az a kivétel és nem pedig a szabály.
Egy marketing hazugságot keresel amit ez a globális társadalom alkotott meg.
Tudd meg, hogy minden kapcsolat potenciálisan lehet az Igazi és nem az igazi. Csupán a feleken múlik.
Beidézem egy privátban írt üzenetem, mert jól sikerült :D
"Én nem gondolom hogy feltétlenül ne létezhetne igazi, lehet hogy létezik, csakhogy ez nem olyan dolog amit így keresni kéne, hanem meg kell alkotni. Szeretet és kompromisszumok, így lehet bármilyen párkapcsolatból az igazi.
Csak az a baj hogy manapság úgy használjuk el egymást is mint egy kólát vagy egy ku$va cipőt. 2 év után jönnek a konfliktusok és ezek megoldása helyett inkább elmantrázzuk magunknak hogy "áh ő nem az igazi, keresem tovább".
Elkúrt egy nemzedék a miénk, fogyasztók vagyunk csak. Az ember is pont ugyanúgy tömeggyártott manapság mint bármilyen termék."
"Egyébként én nem találtam fel a spanyolviaszt, ez így amit leírtam a Harcosok klubja film mondanivalója kb :D"
Van egy örökbecsű mondás: amíg az igazira várunk, addig jól érezhetjük magunkat az esélyesekkel is.
Meddig akarsz még várni? Lehet persze te vagy a mr. tökéletes, csak közben elszalad melletted az élet. A boldog élethez kell némi kompromisszumkészség, honnan tudod hogy akit alkalminak gondolsz nem derül ki róla "menet közben" hogy mégis az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!