Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele barátság extrákba vagy ne és várjak míg felszedem azt akit akarok?
Figyelt kérdés
Lehet gáz kerdes,de nem tudom:D 18F2019. jan. 11. 11:05
1/5 anonim válasza:
18 vagy. Ráérsz még ezzel. Nem lehetsz ilyen fiatalon annyira elkeseredett. Viszont, ha tényleg nagyon fontos neked a szex, akkor tényleg inkább szexkapcsolat, mint minden héten alkalmi.
De, ha van kiszemelted, akkor semmiképp ne menj bele semmi ilyenbe! Ha véletlen megtudja, nem fog komolyan venni. Legalábbis én nem vettem komolyan. Ha nem tud rám várni 1-2 hónapot, amíg megismerem valamennyire, akkor menjen mással b..ni
2/5 anonim válasza:
habár ilyen fiatalon a szex a világ mindensége, én is azt mondom felnőtt fejjel, hogy 18 évesen inkább a szerelmet keresd. Ha már elég tapasztalt vagy, akkor ráérsz dugni össze-vissza olyannal akivel nincs érzelem. Az előtt nagyon könnyen megégetheted magad és megutálhatod a szexet ha olyanokkal csinálod, akiket nem szeretsz
3/5 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van:) Köszönöm az eddigi válaszokat!
2019. jan. 11. 13:21
4/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy még szűz vagyok:) és ugy erzem szerelembol kell elveszíteni,és nem így..
2019. jan. 11. 13:25
5/5 anonim válasza:
Hasonlo cipoben jartam en is anno (csak en lany vagyok). A szerelmet valaszd mindenkepp, hidd el, megeri varni. Jol mondjak a tobbiek, szexkapcsolatra raersz meg, plane, hogy szuz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!