Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bele menjek? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele menjek? L

Figyelt kérdés
A szex partnerem szeretne úgy szexelni hogy velünk van még egy nő. Beszélgettem a nővel és nagyon kedves aranyos, de én sose vágytam ilyesmire és nem is tudom hogy kéne viselkednem vele. Azt mondják nagyon jó lenne de nem tudom. Szerintetek bele menjek vagy ne?
2018. aug. 8. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy érzed
2018. aug. 8. 21:52
 2/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
65%

Egy próbát megér.

De ezt neked kell tudnod, hogy vágysz-e ilyen dologra.

21N

2018. aug. 8. 21:52
 3/12 kar222 ***** válasza:
66%

hát ezt ne mi döntsük el :)

kíváncsi vagy milyen? kipróbálnád? izgat kicsit is a helyzet, csak félsz tőle?

ezeket válaszold meg magadnak és meg is van a válasz a fő kérdésre :)

2018. aug. 8. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
ha nekem két ilyen szexpartnerem lenne mindent megadnék nekik, szerintem menj bele addig amig neked jó ha rossz akkor csak hagyd ott őket azonnal
2018. aug. 8. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Ne. Szerintem ezt hagyjátok
2018. aug. 8. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Piáljatok előtte az segíteni fog
2018. aug. 8. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Ezt neked kell érezned. Én pl tudom hogy nem tudnék kinyalni egy nőt. Amúgy ezen kívül ha egy olyan férfival lennék akit nem szeretek csak dugni járunk össze még lehet benne is lennék.
2018. aug. 8. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Régen hasonló helyzetben voltam: nem nagyon izgatott a dolog, de amikor konkrétan felvetődött, akkor mégis belementem.

A pasit hamar leamortizáltuk, így elkezdtünk egymással foglalkozni. Hát nem sok gátlás maradt bennem.

Hatalmas élmény volt, a másik csajszi nagyon aranyos volt, hatalmas orgazmust okozott.Kifejezetten izgatott, hogy a pasi végignézte az alakításunkat...

Nem vagyok leszbi, mert nekem kell a férfi (is), de néha egy lány nagyon hiányzik.

A mostani barátommal néha bevonunk egy állandó nőt (férjes asszony, a férje semmit sem sejt). Szóval a válaszom: próbáld ki magad, tedd félre a beléd nevelt gátlásokat!

2018. aug. 8. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Ne menj bele szerintem....
2018. aug. 8. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha érzel bármit a szex partner iránt akkor ne mert nem fog jót tenni, ha tényleg csak casual dugás, a nő szimpatikus és eddig is ki akartad próbálni én megtenném, max úgy leszek vele hogy soha többet.
2018. aug. 8. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!