Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a szexkapcsolatba, de rendes kapcsolatot sem szeretnék. Ilyenkor érdemes egyedül lenni egy ideig vagy menjek bele az ismerkedésbe? 22N
Szex kapcsolatot nem csak egy emberrel lehet létesiteni.
De kérdem én, hogy 22évesen hogy a lőcsbe lehet belefàradni egy ilyen kapcsolatba?
Szerintem a legjobb az, hogy ha sodródsz. Ne akarj tudatosan semmit kialakítani de ne is gátold, hogy kialakuljon.
Ha levesz a lábaidról úgyis változni fog a gondolatod ha meg nem akkor csak sodródsz tovább. Nem kell eröltetni az ismerkedést sem meg a szexet sem jön majd magától természetes módon vagy ha hiányozni kezd akkor megteremted rá a helyzeteket.
1.-es:
Úgy, hogy szimplán megunja a banánt.
ha frigid vagy hagyd a pasit, ha hiányzik a szex huzzál bele
esetleg merits erőt whyskivel
22 évesen belefáradtál.. :DD
Ez itt a hiba, baby, talán nem kellett volna egy hétpróbás riiiibancként élni eddig. Szvsz örülj, hogy lyuk van a piiiicsádon és nem esel bele, meg ha valakinek még egyáltalán kellesz, normális emberek nem vesznek meg a turkálóban sem egy kitaposott kozákcsizmát, ha ott van egy alig cipő xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!