Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányként menjek bele egy alkalmi kapcsolatba, így, hogy nagyon vágyom már a szexre?
valamennyi vonzás,rokonszenv legyen és ne vadidegen a pasi
mert különben van esélyed,hogy pocsék lesz ..
Igazából abba gondolj bele, hogy megbánnád-e a dolgot. Mert sokaknak a szüzesség elvesztése azért elég jelentős nyomot hagy, és nem biztos hogy szívesen emlékeznél vissza arra, hogy úgy vesztetted el, hogy az egyetem atomkanja egyszer élvezkedett rajtad azt csókolom.
Meg egy másik tanács, ha elzárkózol a srácok elől, pl. most hogy nem kérsz privátot, akkor így nem sok esély van hogy bárki olyat is megismerj, akivel szeretetteljes kapcsolatod is lehetne akár.
Csak itt zárkózom el, nem akarok név-és arcnélküli emberekkel ismerkedni, meg az ismerkedést is személyes találkotás útján szeretem. Vagyis nem úgy, hogy megbeszéljük GYÍK-on/Facebook-on, hogy na majd mi akkor találkozzunk.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek! :)
Ne csináld! Az alkalmi szex csak olyanoknak jó, akik "máshogy vannak bekötve". Értsd úgy, hogy nem lelkiznek, meg se fordul az a fejükben, mint neked! Te "szeretetteljes kapcsolatban" szeretted volna/szeretnéd elveszíteni, ergo az érzések is játszanak, pláne, hogy bizonytalan vagy (ha nem az lennél, akkor nem itt kérdeznéd meg, hanem valamelyik csoporttársaddal hancúroznál épp).
Szerintem ne az alapján dönts, hogy xy-nak (tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar..) bejött, mert mások vagyunk, ami neki bejött, arra Te rá is mehetsz lelkileg!
Aztán belegondoltál már, hogy mi lenne utána? 1 alkalom és annyi? Mert még ha nem is okoz lelki sérülést, és "rákapsz", akkor mi lesz? Mármint összejársz majd az illetővel vagy keresel újabb partnert? A szex nem olyan dolog, hogy 1x megvolt, aztán "letudtam". Szóval, ha csak a vágy miatt csinálod, akkor arra ott a kezed is... Másrészt: az első szex általában fáj, belegondoltál már abba, hogy egy srác, akinek csak szexre kellesz, mennyire fog vigyázni rád?
Lényegében ez egy összetett dolog, de én azt tanácsolom, hogy várj vele, fiatal vagy még! Most kezdted az egyetemet, új környezet, hasonló érdeklődési kör, minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld a párod! :)
Buta vagy!
Azon rinyálsz, hogy a kutyának se kellesz.
Itt meg még a lehetőségét is kizárod annak, hogy akinek felkeltette a kíváncsiságát a kérdésed, az megismerhessen.
Magadra vess ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!