Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek menjek bele egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek bele egy 3-asba az egyik haverommal és a barátnőjével? 20F

Figyelt kérdés

Haverom mondta hogy fel akarják dobni kicsit a szerelmi életüket, és kéne nekik 3. ember és rám gondoltak. Gondolkodási időt kértem. Alapvetően hetero vagyok, és a csaja be is jön, de magamtól persze sose mozdultam volna rá, de valahogy kissé helytelennek érződik egy közösülő férfihez testileg olyan közel lenni. A srác emelett bi-nak vallja magát, de még sosem kezdett semmit fiúval, de én mondtam neki ha bele is megyek csak a csaj érdekel, amire azt mondta rendben van, de én csak gyanakszok hogy vannak hátsó szándékai, és én nem akarok semmilyen búzavetésben részt venni.

Szerintetek? belemenjek?

2018. márc. 13. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Mi szalagavatón haverommal egy csajt 2en nyomtunk le,a csaj kérte, mi teljesítettük, mai napig nagyokat röhögünk a helyzeten :D
2018. márc. 13. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Menj bele,ki ne hagyd!

Csak engem nem találnak meg többes vágyakkal ?39F

2018. márc. 13. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem érdemes, én is voltam már két pasival, és nem volt rossz. :) L
2018. márc. 13. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Igen, jól érzed. Biztos van a srácnak olyan gondolata, hogy veled is legyen valami. Vagy legalább nézni szeretné,ahogy szexelsz.Tudom, mert egyszer én is akartam bevonni a haverom, pont ilyen céllal. De a nejem nem ment bele ! Így nem lett 3-as.
2018. márc. 13. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Osztozni egy csajon! Brrr...
2018. márc. 13. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Tuti hogy a srác a seggedet fogja megcélozni. Haljolsz nyalni a csajt közben mire észbe kapsz már benned is van a srác, legfeljebb azt mondja hogy elnézte a lyukat
2018. márc. 13. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

Hát így, hogy biszex a srác te meg láthatóan egyáltalán nem így tuti nem mennék bele.

Lehet, hogy borzasztó élmény marad, ha úgy hozzád ér akaratod ellenére vagy bármi.

2018. márc. 14. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Én tuti belemennék a helyedben.
2018. márc. 14. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne hagyd ki!
2018. márc. 14. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
62%

Ha tényleg van ilyen lehetőséged, akkor én is azt mondom érdemes egyszer legalább átélni, de ha félsz, akkor tegyetek apró, kezdő lépéseket.

Nem kell elsőre orgiát nyomni, kezdhetitek azzal is, hogy flörtöltök, csintalankodtok, és te csak végignézed hogyan szexelnek ők. Így van idő mindenkinek hozzászokni, nincs mély víz és bármikor bárki kiszállhat ha rosszul érzi magát (akár a csaj, akár te, akár a pasi)

2018. márc. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!