Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bele menjek? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele menjek? L

Figyelt kérdés
A szex partnerem szeretne úgy szexelni hogy velünk van még egy nő. Beszélgettem a nővel és nagyon kedves aranyos, de én sose vágytam ilyesmire és nem is tudom hogy kéne viselkednem vele. Azt mondják nagyon jó lenne de nem tudom. Szerintetek bele menjek vagy ne?
2018. aug. 8. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Képzeld el csukott szemmel. Ha tetszik vagy nem zavar a dolog akkor menj bele. Ha zavar akkor ne! Akkor gyere hozzám, nálam csak te lennél. :D

Ja és a csukott szemmel való képzelgés kezdődjön ott hogy levetkőztök vagy csókolóztok és érjen véget ott hogy felöltöztök. Élményszerűen képzeld el végig minden mozzanatot és ne listaszerűen. Ne csak kimondd magadban hanem lásd is!

Aztán ha még mindig kétséges akkor képzeld el ismét de most olyanokkal hogy a pasid azt akarja hogy csókolózz a másik csajjal és hogy kinyald a punciját miközben az farkat szop vagy a pasi téged tol hátulról. Ha így is oké akkor nyugodtan vállald be!

35F

Ha lesz videó azt megnézném. :D

2018. aug. 9. 01:35
 12/12 anonim ***** válasza:

hármas akkor szokott működni, ha mind a három fél nagyon kívánja

aki csak a másik miatt megy bele, az általában nem élvezi

2018. aug. 9. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!