Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek bele vagy ne?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal, nem sokáig voltunk együtt és annyira szexuális jellegű kapcsolat sem volt köztünk, a barátom soha nem akarta pedig én már eléggé vágytam rá egy ideje, főleg az orális kényeztetésre. Az egyik barátnőmnek meséltem erről és viccesen azt mondta hogy ő szívesen csinálná nekem szájjal. Először azt hittem viccel de aztán mondta hogy ez részéről komoly és hogy semmi más nem lenne csak puncinyalás. Igazából megbizom a barátnőmben meg úgysem lenne több. Szerintetek érdemes lenne elfogadnom az ajánlatát?2019. dec. 16. 22:26
1/13 A kérdező kommentje:
22/L
2019. dec. 16. 22:26
3/13 anonim válasza:
Ha te is szeretnéd és vágysz rá menj bele mindenképp
4/13 anonim válasza:
Én személyszerint nem mennék bele.
5/13 anonim válasza:
Ha kívánod és izgat, hogy nem egy pasi hanem a barátnőd nyal ki akkor miért ne? :)
6/13 anonim válasza:
Próbáld ki, fájni nem fog. Ha izgulsz, az meg csak felesleges para. Beszélj le vele egy estét. A barátnőd leszbi de minimum biszex. Valamint te is biszex vagy ezek szerint.
Először csak ő csinálja egyszer. Ha jó akkor kipróbálhatod te is.
7/13 anonim válasza:
Szerintem kategóriát tévesztettél.
8/13 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy mások mit mondanak belemenj-e vagy sem. Hanem az, hogy téged izgat-e szexuálisan a dolog, vágysz-e rá, ki akarod-e próbálni. Ha nem akkor nem, ha igen akkor meg hajrá, egészségedre :)
9/13 anonim válasza:
Nem nekünk kell eldönteni, hogy belemenj-e vagy sem, ha tetszik a dolog gondolata akkor nyugodtan menj bele, ártani nem ártasz vele senkinek sem.
10/13 anonim válasza:
Viszont magadnak igen. Többé nem leszel hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!