Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bele menjek a barátság extrákba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek a barátság extrákba?

Figyelt kérdés
Van egy srác, nem olyan rég ismerjük egymást, Angliában él, de haza szokott jönni pár hétre. Most is hazajött, tartottunk egy jó kis házibulit, aminek a vége az lett hogy lefeküdtünk ( részegek voltunk ). Azóta a stác folyamatosan mondja, hogy mikor újra hazajön, akkor találkozgassunk és legyünk barátok extrákkal. Én még benne is lennék, ha nem lenne barátnője és ezt meg is mondtam neki, amire ő közölte hogy “a barátnőjével nem lesz örökké együtt”, nagyon leszarja hogy barátnője van. Mi legyen?

2019. júl. 31. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Téged is le fog sz-ni, mint a barátnőjét.
2019. júl. 31. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, legyél ki tudja hányadik a sorban akit elővesznek amikor éppen kedvük tartja, mint egy zoknit a fiókból, aztán használják kedvükre...
2019. júl. 31. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még nagyon fiatal vagy, de ha rám hallgatsz akkor ne legyél használati cikk! Ne állj vele szóba többet, mert csak egy ingyen lehetőségnek tart fenn.
2019. júl. 31. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól érzed magad vele miért ne. Te is ugyanannyira használod őt mint ő téged :)
2019. júl. 31. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem javaslom ezt, de te tudod.
2019. júl. 31. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges lebeszélnetek a kiscsajt erről az egészről. Le fog vele feküdni, mert nagyon bejön neki a srác.

Azért írta bele a kérdésbe, hogy a srác leszarja a barátnőjét, mert abban reménykedik, hogy ezt a srácot elszedi a barátnőjétől. És persze őt nem fogja majd soha megcsalni, hanem élnek boldogan, amíg megnem halnak.

2019. júl. 31. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudod ezt teljesen érzelmek nélkül csinálni, azaz csak baráti viszonyban? Akkor hajrá.
2019. júl. 31. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Igen, menj bele. Ki kell használni az alkalmat.
2019. júl. 31. 14:00
 9/11 A kérdező kommentje:

#6: Nem, nem vagyok belé szerelmes, csak testileg vonzódom hozzá, ennyi az egész.

Mások is mondták már, hogy leszarja a barátnőjét, nem beszélem ezt be magamnak.

2019. júl. 31. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:

# 4 esnél a pont.

Pont leszarnám én is ki mit mond, ha ti ketten élvezitek egymást, akkor hajrá.

Úgy utálom ezt a : a pasi csak kihasznál dumát.

Az a lány, aki lefekszik egy sráccal, azért teszi, mert vonzodik hozzá és kivánja, vagyis a csajnak is egyfajta kielégülés. Vagyis mendketten akarták ami történt, akkor meg ki is használ ki kit ? Egyik sem.

Az más kérdés hogy effektive orgazmusilag-hangulatilag jó lesz e nekik, illetvee a csajnak, ez egy más kérdés már.

2019. aug. 1. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!