Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nincs barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,nem mondanám magam sem rondának(modell vagyok) sem teljesen hülyének(egyetemre fogok menni stb.) Mégis folyton lekoptatnak a csajok.
2019. szept. 29. 20:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha hetero lennél akkor is előfordulhat, hogy egy idő múlva "lekoptatnak" a pasik. Vagy rosszul választasz, vagy van valami ami nem szimpatikus az emberek többségének (pl. a beképzeltség).
2019. szept. 29. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Talán ha nem lennél ekkora egoista, akkor lenne nőd
2019. szept. 29. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Tegyünk egy próbát, hátha most másképp lesz.
2019. szept. 29. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Ehhez azért többet kellene tudni rolad mint amennyit elárultál magadrol!
2019. szept. 29. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Pl.mert egy nagyképű,öntelt majom vagy?

Vannak nálad ezerszebb szebb és okosabb nők, akik vitték is valamire, akiknek lenne mire nagyzolni és mégis van bennük alázat... Modellkedés...hol egy webcam oldalon? Vagy ezer éves rágógumi reklámban, amit már senki le se szar? Be is mered linkelni vagy csak a szád nagy? A modellkedéshez amúgy sem kell ész és általában semmivel nem tudnak többet mint akármelyik nő, azon kívül, hogy k.u.rvásra kirittyentik magukat és a testükből élnek. Tiszta dicsőség. Meg egyetem...Mi is az, minden gyökér elvégzi, de te még el se kezdted🤣 És egy okos ember tudja hogy a lexikális tudás nem egyenlő a plusz ésszel.

2019. szept. 30. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy veled van a baj? Csak kérdezem..:D

Más is járt egyetemre, sőt esetleg modell is, nem vagy azért annyira különleges így 18 éves létedre,hogy kapkodjanak utánad.

Aztán az is lehet annyira szép és oki vagy,hogy rád se mernek nézni a lányok.. ;)

2019. szept. 30. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon felháborító, ahogy letámadtak a kérdésed miatt. Az szerintem nem baj, ha van önbizalmad, de az tény és ebben igazuk van az előttem szoloknak, hogy nem az egyetemi diplomát vagy a munkád lesz a döntő egy párkapcsolatban. Nem olyan könnyű megtalálni azt, aki hozzád illik, nagyon fiatal vagy még, adj magadnak időt, és semmiképp se feszülj rá erre. Az el szokta kergetni a lányokat, ha egyből komoly kapcsolatot akarsz és túl nyomulsz. Csak ismerkedj, barátkozz, és aztán hagyd hogy alakuljanak a dolgok. :) meg persze nem mindegy, hol keresgélsz. :)
2019. okt. 3. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Ne görcsölj rá, ne akarj görcsösen szeretni most valakit. Kapcsolódj ki, foglalkozz más egyéb, vagy épp fontosabb dolgokkal, és a megfelelő időben majd rád talál, aki hozzád való. Azért nem jön, mert annyira vágysz rá...
2019. okt. 6. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!