Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az ismerettségi körömben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerettségi körömben miért nincs egy leszbikus sem, a GYK-n meg nyüzsögnek?

Figyelt kérdés

Ennyire félnek az emberek, hogy emiatt kirekesztik őket?

Ez annyira bosszantó és ciki, hogy nem merik felvállalni magukat és adnak más emberek véleményére.

Szerintem ez gáz

2019. jan. 2. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Vagy csak az itteniek több mint fele kamus pasi? :D
2019. jan. 2. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen felvállalni? Senkinek semmi köze hozzá. Írja a fejére, hogy "leszbikus vagyok"?
2019. jan. 2. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
En is az vagyok de eszembe nen jutne munkahelyen/suliba elmondani mindenkinek, felvallalas nalam nem ezt jelenti, hanem h a csaladom es esetleg barataim tudjak, igy is csomo minden alapjan megitelnek minek meg ratenni plusz egy lapattal. 21/L
2019. jan. 2. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Öööö, mi az elképzelés, hogy járjanak "a nőket szeretem" táblával a nyakukban? :D Aki nőies, arról aligha fogod tudni megmondani. Rólam se mondanák meg szerintem, de nem is hirdetem, minek? Akinek bízom eléggé, annak elmondom, de most így akivel pl csak jó beszélőviszonyban vagyok, miért közöljem?

Nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amit hirdetni kéne vagy büszkének lenni rá, ennyi erővel büszke lehetnék a szemszínemre vagy a lábméretemre is.

100%, hogy van még az ismerősi körödben olyan nő, aki szintén a nőkhöz vonzódik, csak nem reklámozza.

2019. jan. 2. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Az is elképzelhető, hogy azért, mert a GYK országos szintű, sőt határon túlról is van hogy írnak, a Te ismerettségedet pedig lőjük be mondjuk olyan 500körüli főre, amiből sacc 250 nő

Abból pedig hány emberrel vagy olyan viszonyban, hogy egy ilyen volumenű dolgot az orrodra akarna kötni?

Tutkó, hogy van az ismerőseid között, csak vagy nem tart annyira jó ismerősének hogy elmondja, vagy nem vagy annyira jó ismerőse, hogy észrevedd.

Milliószor olvashattad már itt is, hogy soha nem mondaná meg sok nőről senki szinte, hogy hazahúz, tehát lehet hogy épp ebben rejlik a válasz a kérdésedre

2019. jan. 3. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Eleg gyakran az az érzésem, hogy aki itt leszbinek írja magát igazából pasi. Vannak akik konkrétan le is írják, hogy hát ők férfiként ezt meg azt gondolják az adott helyzetről meg nekiállnak udvarolni a csajoknak. Volt akivel elkezdtem itt dumálni priviben, hogy mennyire vagyok biztos a szexualitásomban, próbáltam-e pasival, gondoltam csak nem tudja hogy biszex-e vagy mi, érdekli más tapasztalata, erre kiderült hogy a csávó fel akart szedni mert szerinte ő megoldaná hogy bejöjjenek a pasik is. De ilyet személyesen is tapasztaltam már párszor, nyomult valaki szórakozóhelyen úgyhogy megmondtam hogy bocs, de a lányok érdekelnek mire jön a duma hogy csak mert nem voltál igazi férfival meg hogy csinálhassuk akkor hármasban. Pl az ilyenek miatt nem szoktam már nagyon felvállalni random embereknek, elég volt azokból akik megpróbáltak áttéríteni meg jobban tudják nálam gogy kihez vonzódok.

Vannak sokan akik adnak más véleményére vagy félnek a kirekesztéstől, de ebben nincs semmi ciki. Sajnos van bőven példa arra, hogy a saját családjuk kirekeszti azokat akik leszbik/melegek/biszexek vagy bármi, ezek után mit vársz? Ha valakihez a családja is így viszonyul nem fogja a munkatársak, szomszédok és egyéb futó ismerősök tudtára hozni.

Meg ha itt tartunk te ki vagy hogy ítélkezz mások felett és cikinek meg gáznak tartsd hogy mennyire vállalják fel a szexualitásukat?

Én már gimiben se csináltam belőle titkot, de hamar megbántam miután a csajok alig mertek velem beszélni, mert biztos stírölöm őket, mit szólnak a srácok nehogy őket is leszbinek higyjék, a fiúk a csajokról akartak folyton beszélni velem, meg úgy utaltak rám hogy "az a leszbi csaj". Utcán megszóltak ha kézen fogva sétáltunk a barátnőmmel, a mai napig vannak akik megbámulnak meg utánunk szólnak valamit. Vidéken nőttem fel, ott baromira nem tudták elfogadni a helyzetet, fővárosban egy fokkal jobb a szitu. Még ha magukat is minősítik nagyon rosszul esik ha ennyi alapján ítélkeznek felettem meg beszólogatnak. Könnyű mondani, hogy ne törődj más véleményével, de azért mikor a rokonságból is támadnak nem olyan könnyű lesöpörni a dolgot. Teljesen megértem, ha valaki nem akarja a homlokára írni a szexualitását, nem egyszer bántam már meg én is hogy anno ezt ennyire felvállaltam.

Azért az se kizárt, hogy nagyjából ugyanag a kb 50 nő válaszolgat országosan, egyből nem indokolja hogy a környezetedben egy csomó leszbinek kéne lennie.

2019. jan. 3. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom pasi vagy...Na mind1, elmagyarázom.

A te ismerettségi köröd korlátozott, ez az oldal meg országosan elérhető. Azok közül akik itt nyüzsögnek 2 nem lakik egy városban, 99%-uk soha nem találkozott és nem is fog találkozni egymással.

2019. jan. 3. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Statisztikai alapon minden huszadik ember meleg vagy leszbi, csak nem feltétlenül tudod ezt meg róla. A való életben egy nő nem azt fogja neked elsőre elmondani magáról, hogy leszbi. Tehát nem feltétlenül tudod meg, hogy az.

Erre az oldalra viszont direkt ezzel kapcsolatban ír valaki.

2019. jan. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!