Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikus kerdes! ) Más is érzi úgy, hogy benne egyszerűen nincs meg az a plussz ami miatt bárki is beleszeretne?
Nagyon sokáig azt hittem bennem is bennem van,de úgy tűnik hogy nagyon nincs. Mindig csodáltam azokat az embereket akikbe csak úgy belebolondulnak mások. Akiket nem lehet csak úgy elfelejteni ha találkozol velük. Sajnos én nem ez vagyok. Mindig csak én vagyok aki teper a másikért,aki majd megveszik érte,aki viszket a másik hiányától,de forditva ez sose fordul elő. Mind kapcsolatban mind barátilag egyszerűen egy felejthető ember vagyok,aki egy ideig-oraig szorakoztato tud lenni,de semmi több. Maximálisan nélkülözhető vagyok
Más is érez így?
Mindenkiben benne van az a plusz, amibe a másik fél belefog szeretni, csak meg kell találni azt a személyt, de közben bizony lehet hogy elfogod veszteni a reményt (sőt biztos), de úgyis jönni fog valaki az életedben aki éreztetni fogja Veled, hogy benned is megvan az a plusz. :)
Arról meg nem tudok, hogy én olyan lennék-e, hogy ne tudnának elfelejteni. Aki már elfelejtett, az nem fog felkeresni azzal, hogy már elfelejtett. Aki meg nem felejtett el, az meg úgysem írná le sohasem. :D Ez sztem egyénfüggő egyébként, hogy kinek ki épp az elfelejthető vagy nem elfelejthető személy.
Barátságban sosem éreztem ezt, de párkapcsolatban igen, hogy nélkülözhető vagyok és ezért sem nyitottam ki teljesen a szívemet az adott páromnak.
Mert tepertek a tobbiek utan..az ilyen emberekben semmi izgalmas sincs, senki nem akar egy utana nyaladzo kutyaval vagy egy papuccsal jarni..
Legyel kedves, jofej, vicces, de tudj a masik nelkul ellenni... ne legyel unalmas es tapado pioca.
Majd eszreveszitek ha megvaltoztok ezen a teren, masok hozzaallasa is megvaltozik feletek. Bar ugyse hiszitek el amig nem tapasztaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!