Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (Leszbikus kerdes! ) Más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Leszbikus kerdes! ) Más is érzi úgy, hogy benne egyszerűen nincs meg az a plussz ami miatt bárki is beleszeretne?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig azt hittem bennem is bennem van,de úgy tűnik hogy nagyon nincs. Mindig csodáltam azokat az embereket akikbe csak úgy belebolondulnak mások. Akiket nem lehet csak úgy elfelejteni ha találkozol velük. Sajnos én nem ez vagyok. Mindig csak én vagyok aki teper a másikért,aki majd megveszik érte,aki viszket a másik hiányától,de forditva ez sose fordul elő. Mind kapcsolatban mind barátilag egyszerűen egy felejthető ember vagyok,aki egy ideig-oraig szorakoztato tud lenni,de semmi több. Maximálisan nélkülözhető vagyok

Más is érez így?

2019. ápr. 16. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokszor érzem azt, amit leírtál. Nem tudom, ez mennyire valós, de kicsi korom óta úgy vagyok vele, hogy én leszek az akit majd mindenki elfelejt később (suliban, munkahelyen, azt se fogják tudni, hogy együtt voltunk x évig), mert, ahogy írtad is, nincs bennem semmi plusz. Még senkinél nem kérdeztem rá erre konkrétan, de szerintem felejthető vagyok, igen.
2019. ápr. 16. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
A főkérdésben leírtad mi a szitu velem.Ezért nem szeretnek belém.A szép arc,vonzó egy külső csak egy dolog,viszont ezért nem éreznek irántam szerelmet,amit írsz.Semmi extra személyiségem nincs,se különleges egyéniségem,kisugárzásom nincs.Pedig a 25-höz már közelebb vagyok,mint a 20-hoz...
2019. ápr. 16. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
*szép arc,vonzó külső csak egy dolog
2019. ápr. 16. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenkiben benne van az a plusz, amibe a másik fél belefog szeretni, csak meg kell találni azt a személyt, de közben bizony lehet hogy elfogod veszteni a reményt (sőt biztos), de úgyis jönni fog valaki az életedben aki éreztetni fogja Veled, hogy benned is megvan az a plusz. :)

Arról meg nem tudok, hogy én olyan lennék-e, hogy ne tudnának elfelejteni. Aki már elfelejtett, az nem fog felkeresni azzal, hogy már elfelejtett. Aki meg nem felejtett el, az meg úgysem írná le sohasem. :D Ez sztem egyénfüggő egyébként, hogy kinek ki épp az elfelejthető vagy nem elfelejthető személy.

Barátságban sosem éreztem ezt, de párkapcsolatban igen, hogy nélkülözhető vagyok és ezért sem nyitottam ki teljesen a szívemet az adott páromnak.

2019. ápr. 16. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan érzek én is. Időszakos barátaim vannak, akik inkább nevezhetők közeli ismerősnek mint barátnak. Általános suli, gimi, főiskola, munkahely. Addig érdeklődnek, és beszélnek velem míg egy "helyre" járok velük.
2019. ápr. 16. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szürke kisegér vagyok. Voltak partnereim de igai szerelmem soha. Az ágyban elég tüzes vagyok de az kevés ehhez. 40/N
2019. ápr. 16. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert tepertek a tobbiek utan..az ilyen emberekben semmi izgalmas sincs, senki nem akar egy utana nyaladzo kutyaval vagy egy papuccsal jarni..

Legyel kedves, jofej, vicces, de tudj a masik nelkul ellenni... ne legyel unalmas es tapado pioca.

Majd eszreveszitek ha megvaltoztok ezen a teren, masok hozzaallasa is megvaltozik feletek. Bar ugyse hiszitek el amig nem tapasztaljatok.

2019. ápr. 17. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy ritkán én is tepertem valakiért, de sose sikerült az nekem se, többet nem is fogok amúgy. Viszont volt aki értem, meg volt akit csak idejében lekapcsoltam, mielőtt rosszabb lett volna a szitu. Amúgy sokszor nem kölcsönös a vonzalom, szóval nehéz elhinni, hogy utánatok senki. :D Azt könnyen, hogy nem az, aki nektek kell... :D
2019. ápr. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!