Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csoporttársam leszbikus lenne, vagy ő egyszerűen csak ilyen?
Van egy lány csoporttársam az egyetemen, aki első ránézésre is nagyon fiús. Tüsi haj, olyan ruházat, amit ugyan nem a férfi osztályon vásárolt, viszont semmi nőies nincs benne (teljesen átlagos pólók, pulcsik, nadrágok). A mozgását is úgy tudnám jellemezni, hogy "laza". Amiről ugyan nem tehet, de ez is csak a fiús jellemét erősíti: mély hangja van és kb semmi melle.
A magánéletéről semmit nem tudok. Jóban vagyunk, gyakran beszélünk, de erről még sosem mertem kérdezni.
Én azt nem értem, neked miért nem mindegy, hogy most leszbikus vagy csak fiúsabb stílusa van? Aki NŐ, azon mindegy, hogy egyszerű póló van farmergatyával vagy más, attól ugyanúgy nőies marad...
Mi egész biztos nem fogjuk tudni a beállítottságát, ha annyira jóban vagytok, kérdezz rá nála, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!