Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti oda mennétek utcán egy lányhoz aki tetszik randira hívni/elkérni a számát, vagy ez ciki? (Lány-lányt)
Hát, ha nem látsz a közelében semmilyen palit, akivel lehetne, akkor mindenképp van értelme megpróbálni, szerintem ^^ Legalább egy próbát megér :'D Ki tudja, lehet a dolog simán elsülhet jól, de azért jól nézd meg, hogy kihez mész oda; próbálkozz azzal, hogy nézed egy darabig, aztán rámosolyogsz, és ha visszamosolyog, akkor már ugorhatsz is akcióba
Én is gondolkoztam ezen amúgy xd
Most mondhatom, hogy szerintem nem ciki, meg, hogy én örülnék neki de mikor nekem kéne leszólítani valakit mindig belegondolok a legrosszabb végkimenetelekbe és megfumatodok.
Eddig egyszer szólítottam le lányt. De őt is kb. 6 hónap után a megfelelő indokra várva. Nagy nehezen de jött az indok viszont akkor egyszer beszéltünk csak. Utána próbálkoztam volna még de nem volt rá több lehetőségem. Most meg csak azt tudnám csinálni, hogy tudatom vele, hogy szimpatikus nekem de ehhez gyáva vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!