Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon nehezen ismerkedem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehezen ismerkedem, és nincs is a környéken annyira biszex vagy leszbikus lány. Ti mit tennének?

Figyelt kérdés
Férfival nem akarok most kapcsolatot, mert kicsit elegem lett🙄 De akkor mégis hol lehet lányokkal ismerkedni? Ti hol ismerkedtek? Honnan fogom tudni hogy milyen identitású a kiszemelt lány? 20/l/bi
2019. ápr. 6. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

szexualitású :'D az identitás picit más :')

egyébként jó a kérdés... talán tumbli meg insta, ahol sokan tolják még, nekem semmi se működik :D meg persze tinder, her :D

2019. ápr. 6. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs a közeledben meleg szórakozóhely?
2019. ápr. 6. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Én semmit, mert nekem lehetetlen szinte :'D túl fiatal is vagyok, meleg szórakozóhely sincs errefelé, ha lenne se nagyon mehetnék

Társkereső is kizárva

Meg az is gáz hogy amíg nem lesz tartós barátnőm, addig nem akarom felvállalni család előtt

Szal ja 😂

De neked a társkereső még bejöhet, azt jó ötletnek tartom, ott egyből látod

Bi/L

2019. ápr. 6. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Tumblin, hogy ismerkedtek? Hogy találtok a másikra? (Bocsi, ha hülye a kérdés, de ténlyeg érdekelne).

Próbálkozz itt vagy nem tudom. Én is kapcsolatot keresek.

20L

2019. ápr. 7. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: vannak meleg témájú képek, megnézed ki reblogolta, ki szivezte, vannak ilyen kérdések is, kijelentések, estébé.
2019. ápr. 7. 09:27
 6/7 anonim válasza:

Én társkeresőn próbálkozom de ott se sok sikerrel:"D Szóval nem tudom xd

19/l/bi

2019. ápr. 7. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én instán, és bejött a dolog😊😁
2019. ápr. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!