Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testalkatra, külsőre hasonló a barátnőtök/párotok vagy nagyon eltérő?
Hasonló a hasonlót vonzza vagy inkább az ellentéteket?
Milyen tapasztalataitok vannak erről?
/24 éves, átlagos testalkatú bi lány, akinek eddig hasonló barátnői voltak./
A párom kb. 5-7 centivel magasabb nálam. A súlyukban van pár kiló eltérés (mindketten 54-55 kiló körül vagyunk), de hasonló. Ő vékony és mindenhol izmos, sportos alkat, én nőiesen puha, kevésbé izmos, kötött. A kinézete csinos, egyben férfias. Akármilyen átlagos ruhát viselünk, ő mindig férfiasabb nálam. Ő nadrágos, én szívesen hordok ruhát és szoknyát. A hajam nekem hosszabb, neki borotvált. A keze vékony és kecses, az enyém kicsi, az ujjaim rövidek.
Hasonlóan nézünk ki a mindennapokban, mindketten sportolunk, de mást és más intenzitással. Alkatra nincs köztük nagy különbség.
Magamnál sokkal vékonyabb vagy sokkal kövérebb (hat-tíz kiló mindkét irányban) párral nem érezném jól magamat, egyszerűen az alkati eltérés miatt. Félném, hogy összetöröm őt/ő engem.
Mivel a párom karja, bokája, dereka nagyon vékony, néha így is eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!