Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már a szakítás jele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a szakítás jele?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk egyutt a baratommal. Nagyon szeretem ot, es minden jol ment, de az utobbi idoben furcsa dolgokat ker az agyban. Probalok megfelelni neki, de egyre kevesbe elvezem igy az egyuttletet.

Amikor panaszkodom, hogy ez nekem nem jo, nem szeretem amit csinal, faj, akkor megsertodik, es azt mondja, ha mar nem szeretem akkor hagyjam el. De szeretem, csak az extrem dolgai nem jonnek be.

Raadasul par honapja volt egy "vicces" megjegyzese, hogy tul oreg vagyok mar hozza (19 vagyok, o az elso kapcsolatom, o 44)

Keszuljek fel a szakitasra?!

2019. jún. 19. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Enyhén pedo a tag, szóval igen, kezdesz nála kiöregedni
2019. jún. 19. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mik ezek az extrém dolgok?
2019. jún. 19. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Irigylem! Èn nem lennèk veled ilyen
2019. jún. 19. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Tehát 16 évesen jöttél össze egy 41 évessel? Öregebb mint a szüleid?
2019. jún. 19. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Ez beteges... 16 éves voltál akkor amikor ő 41!

25 éves volt akkor amikor megszülettél!

2019. jún. 19. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nahhh.kezdődik a matekolás!!!☹tartsátok már tiszteletbe azt hogy valakinek az idősebbek vagy a fiatalabbak jönnek be.az hogy a kérdező idősebb pasival van együtt ,okozott nektek kárt vagy valami hátrányt?az ő élete ,az ő érzései.pont.ha nem tudtok válaszolni a kérdésre akkor ne matekozzatok.
2019. jún. 19. 15:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha engem nem zavar a korkulonbseg, akkor titeket miert igen?!
2019. jún. 19. 16:26
 8/10 A kérdező kommentje:

nem akarom reszletezni, de a lenyeg, hogy en nem szeretem csinalni, es el is mondtam neki tobbszor, hogy nem okes.

De miutan megsertodik a visszautasitason, mindig beleegyezek megis.

2019. jún. 19. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az egésznek arról kéne szólnia, hogy mindketten tekintettel legyetek a másik igényeire és hogy mindketten élvezzétek a dolgokat. Abból amit leírsz, ő nem különb, mint egy önző alak... ha szeretne, akkor nem kényszerítene olyanra, ami neked nem jó. Én nem a szakításra készülnék fel, hanem én magam szakítanék egy ilyen önző alakkal. Szeretheted bármennyire, de csak kihasznál...
2019. jún. 22. 00:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egy kretén és nem kéne vele egy percig se foglalkoznod, soha szóba se kellett volna állnod vele erre neki áll feljebb.
2019. jún. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!