Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ezért távolodott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért távolodott el tőlem?

Figyelt kérdés

A pasim 2 napig nem írt. Azt mondja el foglalt volt, de egyik insta oldalam azokon a napokon tele volt szavazásokkal, és ott meg aktív volt. Meg am messengeren is elérhető volt. Néhány nappal később rákérdeztem egy dátumra (a hónap fordulónkéra), és nem mondta h mi van. majd amikor mondtam h akkor lesz a hónap fordulónk, azt felelte hogy csak nem akarta mondani. családjában szidják erősen a melegeket, szerencsétlen meg majdnem összetört, és mondta h heteró akar lenni. és már instán is letiltott, nem válaszol messengeren (gondolom berakott kéretlennek) sem egy másik meleg haveromnak.

reménykedhetek benne hogy azért teszi ezeket mert megint heteró akar lenni?

2018. szept. 6. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is nehéz, ilyen helyzetben próbáld meg ne keresni. Ez olyan dolog amit egyes egyedül magában kell lerendeznie, külső beavatkozás nélkül - mondjuk ha kimondva együtt vagytok akkor azért illene megbeszélnie ezt veled. Te annyit tehetsz hogy ha szereted, akkor támogatod őt ebben is, esetleg egy utolsó üzenetet még írhatsz neki, hogy megérted őt, mostantól nem keresed, majd írjon ő, ha eldöntötte, mit akar. Ezt tudom tanácsolni. Hiányozni fogsz neki úgy is, és keresni fog :) ha meg elnyomja magában akkor ő a hülye - bocs.
2018. szept. 6. 17:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem fogom keresni . Én is így látom a legjobban 💚
2018. szept. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!