Ez így egy kicsit kevés információ ahhoz, hogy erre bármit lehessen mondani. :/
2013. dec. 8. 19:42
2/13 anonim válasza:
Még csak ismerkedtek, de kezd a pasi távolodni, mert 10 kilót híztál??
Akkor vagy igencsak elhúzódik ez az ismerkedés, vagy baromi gyorsan tudsz hízni!
2013. dec. 8. 19:46
3/13 tetro válasza:
Az ismerkedés alatt szedtél fel tíz kilót?
4/13 anonim válasza:
Igen, pontosan amiatt.
5/13 anonim válasza:
...nem tudott elfogadni teged, s nem valoszinu, hogy a 10 kg miatt!
2013. dec. 8. 19:49
6/13 anonim válasza:
Férfitől függ. Én közel 20 kilót szedtem fel ismerkedésünk óta, de ugyanolyan jó nő vagyok a szemében, mint akkor. Hozzáteszem, kisbabánk van, úgyhogy nem végleges cél ez a súly.:)
Van olyan ismerősöm, akinek a szemében csak a gizdák a jó nők, a kicsit teltebbekre megjegyzéseket tesz és nem is érdeklik. Megjegyzem, ő is súrolja a 120-at.
Úgyhogy ennyiből ilyen következtetést nem lehet levonni.
2013. dec. 8. 19:51
7/13 anonim válasza:
Én is eltávolódtam volna tőled.
2013. dec. 8. 19:58
8/13 anonim válasza:
Meddig ismerkedtetek, ha te ezalatt híztál 10 kilót? Nem kapkodtátok el a dolgokat. Én nő vagyok, de eleve nem kezdek olyan férfival, aki nem tetszik, akár a súlya miatt. És én el is várom azt, hogyha egy szálkás, jótestű pasival jövök össze, akkor fél év múlva ne legyen rajta + 15 kg, és ne essenek össze az izmai. Pont, ahogy én is tartom a súlyom, és nem azért, hogy bepasizzak. Szóval igen, nagyon elképzelhető, hogy az a 10 kg jelenti azt, hogy köztetek soha nem lesz semmi.
2013. dec. 8. 20:03
9/13 anonim válasza:
6-os attol hogy te dagadt vagy nem kell a vékonyakat leszolni!
2013. dec. 8. 20:49
10/13 anonim válasza:
9-es. Elmondanád melyik része volt az, ahol a vékonyakat leszóltam? Semmi sértő nem volt a válaszomban, mellesleg az az ismerősöm mondta ezt a vékony nőkre.:) De úgy látom, valahogy nagyon elevenedbe találtam, javaslom egy pszichológus felkeresését.
Hordtam én nemrég 38-as méretet, akkor is jól éreztem magam a bőrömben, meg most is. Köszi, feldobtad az estémet, jót vigyorogtam az emberi hülyeségen.:))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!