Miért nem tudja elviselni egy férfi, ha a nője beteg?
Előrebocsátom, h nem halálos betegségről van szó (nem rák), csak egy szimpla influenzáról, vagy egy 3 napos hasmenésről.
Amikor beteg leszek,abban a pillanatban a vőlegényem durva és agresszív lesz velem. Ma van 7. napja, hogy köhögök és azt kérdezte rámförmedve, szinte undorodó arccal: "Mi van, még mindig beteg vagy?"
És ezt minden alkalommal eljátssza, megjegyzem nem vagyok beteges alkat, 1 évben 2 influenzám van max.
De barátnőim is uezt mesélik, hogy ha betegek, akkor a férfi inkább lelép, de nem bírják elviselni a látványt. (ott sem halálos kórról van szó).
Mert csak népművészeti tejtartónak használ!
Tudom kemény a hozzászólásom, bocs, de nem tart többre!
Undorito, ha egy pasi igy viselkedik azzal akit ällitolag "szeret".
Az enyem nem ilyen.Ha ilyen lenne mär nem lenne.
Nem tisztel.
Hát most én is azon gondolkodom, hogy kidobom.
Amúgy mindig nagyon kedves velem, minden rendben volt eddig a kapcsolatunkban, hízeleg nekem, szeretget...
Kivéve, ha jön a betegség-téma, mert akkor megváltozik.Akkor kifordul önmagából és agresszív lesz.
Az én párom sem ilyen. Teát főz, behozza nekem a gyógyszert, betakargat, stb. Ha ő beteggszik, én csinálom ugyanezt.
Komolyan mondom, döbbenet, hogy milyen kapcsolatok léteznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!