Miért nem tudja elviselni egy férfi, ha a nője beteg?
Előrebocsátom, h nem halálos betegségről van szó (nem rák), csak egy szimpla influenzáról, vagy egy 3 napos hasmenésről.
Amikor beteg leszek,abban a pillanatban a vőlegényem durva és agresszív lesz velem. Ma van 7. napja, hogy köhögök és azt kérdezte rámförmedve, szinte undorodó arccal: "Mi van, még mindig beteg vagy?"
És ezt minden alkalommal eljátssza, megjegyzem nem vagyok beteges alkat, 1 évben 2 influenzám van max.
De barátnőim is uezt mesélik, hogy ha betegek, akkor a férfi inkább lelép, de nem bírják elviselni a látványt. (ott sem halálos kórról van szó).
De mi az,hogy nem megfelelő pasi?
Közhely, de a szerelemnek, házasságnak, együttélésnek ugye az lenne alapja,hogy jóban-ROSSZBAN!
Na már most,ha valaki engem nem visel el a rosszban, ha beteg vagyok, akkor az nem szeret.
De lehet,hogy talál egy olyan érzelmileg sivár balf...t helyettem, akinek megfelel, ha betegen a párja még bele is rúg egyet!
Aki szerint egy kis ápolgatás csicskaságnak számít,megkérdezném,hogy normális-e?
De mivel minden ember más,hát ez van.
Segíteni a nálunk gyengébbnek,a betegnek sosem szégyen,mert nekik szükségük van rá,és nem csak testileg de lelkileg is jól esik a tudat,hogy van a Földön valaki,aki törődik velünk és nem lép le az első influenza után azért,mert ő undorodik a betegektől.
Olyan ember nekem sem kellene,akinek csak akkor vagyok jó,ha szexelni kéne meg főzni rá,de rám se bagózik ha valami bajom van.Egy beteg emberrel ilyen modorban beszélni,mint ahogy a párod ezt veled teszi,az nem normális.Gondolkozz el azon,hogy van-e egyáltalán értelme folytatni?Mi lenne,ha a gyermekét hordanád,és az első reggeli rosszullét miatt lekiabálná a fejedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!