Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10kg híztam ezért változott meg a pasi?
Figyelt kérdés
ennyire zavar titeket?2013. ápr. 13. 15:01
1/15 anonim válasza:
azért nem mindegy honnan híztál ennyit
2/15 anonim válasza:
bővebben?
1000 oka lehet annak, hogy egy kapcsolatban valaki meváltozik...
Esetleg ha a szádat másra is használnád, és megkérdeznéd tőle? :D
3/15 A kérdező kommentje:
59kgról 69kgra. 170cm magas vagyok kb.
2013. ápr. 13. 15:06
4/15 A kérdező kommentje:
nem vagyunk együtt,eddig ugy tünt tetszem neki, de mostanság megváltozott
2013. ápr. 13. 15:06
5/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, de van két férfi testvérem, tehát nagyjából tudom, hogyan jár az agyuk, ha lehet ilyet mondani! :) Az egyikőjük menyasszonya 11 kg-ot hízott. Együtt vannak, és nem jegyezte meg neki bátyám, hogy zavarná őt (mivel van húga, tudja, hogy mi érinti a nőket rosszul), de azért nekem mondta, hogy sokszor eszébe jut, milyen volt korábban, a mostanihoz képest.......... Biztosan te sem ugranál ki a bőrödből, ha a párod hatalmas pocakot eresztene!
6/15 anonim válasza:
A ferfiaknak is kulonbozo az izlesuk, de elkepzelhetonek tartom, hogy kevesbe vonzodik hozzad emiatt. Ez van, nekem sem jon be ha egy pasi el van hizva. Kinek mi az igenye! Ha magadnak igy tetszel, de neki ez a reakcioja a hizasodra, akkor lehet nem o a megfelelo partner szamodra.
7/15 anonim válasza:
én fiatal férfi vagyok és volt egy lány, akivel néha lefeküdtem és mikor elkezdett hízni az még aranyosan is állt neki, viszont 10-15 kiló plusznál már nem volt sok kedvem a dologhoz : / nem tudom, előtte nagyon kívántam mindig olyankor és majdnem szétrobban a nadrágomban...viszont utána alig akart állni tőle, meg nem is volt kedvem és nem is lett szex már : / szóval kell h csábító legyen azért egy nő és ne bálnásodjon el. vagyis ne legyen erősebb testalkata, mint nekem és ne legyen nagyobb háta vagy sokkal nagyobb segge....
8/15 anonim válasza:
7es vagyok, és még annyi, h még ha érzelem is van a két ember között és nem is kicsi, meg kívánják is egymást rágóta, meg egymásra vannak kattanva, akkor is csökken az igény a szexre és a párkapcsolatra... szóval fogyj vissza és minden jó lesz :) megérné nem? :)
9/15 A kérdező kommentje:
fogyozok már. de 2 hónap alatt nyílván nem fogyok le.és ha addig talál más nőt?
2013. ápr. 13. 15:31
10/15 anonim válasza:
hogy h 2hónap? hát sajna benne van, h talál mást : /
de te is csinosabb leszel és akkor majd te is... vagy mennyire fontos neked ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!