Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10kg híztam ezért változott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10kg híztam ezért változott meg a pasi?

Figyelt kérdés
ennyire zavar titeket?

2013. ápr. 13. 15:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nagyon fontos nekem ő
2013. ápr. 13. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:

am, volt egy olyan hozzászólás, h "ha így nem tetszel neki akkor hagyd a frncba, mert nem is szeret" vagy valami ilyet írt...

én imádtam majdnem a lányt mindenhogy, de mint írtam a hízás miatt és mert erősebb testalkatú lett majdnme, így már nem kívántam vele a szexet, inkább csak abban lettem volna, h csak "azt" csinálja nekem, mert ahhoz mindegy, h nagy-e a hasa, feneke. érted? lehet kedvel még attól nagyon mert már megváltozott a hozzád való viszonya, csak sajna a testi vonzalom csökkent

2013. ápr. 13. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen,iszonyat lemegy a vonzalom,ilyenkor láncreakció szerűen jön az eltávolodás,először csak megtagadjuk a szexet,aztán kiköltözünk a hálószobából a kanapéra,és ha még sincs változás gyorsan akkor menetrendszerűek a megcsalások és a szakítás.

Ez van,változtass rajta vagy elhagy mert el fog ebben biztos lehetsz,ne adj isten már van neki csaja vagy csajai,így kapd magad össze nagyon gyorsan.Bár lehet már késő,előbb kellene lányok gondolkodni.

2013. ápr. 17. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Tíz kiló bizony már nem kevés. Ha nem is votál kövér előtte, mostmár biztosan duci vagy, nem lehet csodálkozni ha a pasidnak ez már nem tetszik. Megértem, nekem se jönne be!
2013. ápr. 17. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos neked ő...ez nagyon szép, csak viszont nem elmondható a leírtaidból kiolvasva. :S Ha szeretek valakit, akkor mindenét és mindenhogy szeretem. Ha pedig felszedne pár kg-t, akkor is mellette maradnék és támogatnám.

F30

2013. ápr. 17. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!