Miért távolodott el tőlem apukám?
Figyelt kérdés
Idős szüleim vannak, apás lány voltam mindig is, és ezt anyukám eléggé zokon vette. Mindig apura hallgattam, anyura soha, vagy nagyon ritkán ami sok veszekedést szült köztünk. Nem rég ünnepeltük apu nyolcvanadik születésnapját. Egy hosszú asztal köré gyűltek a vendégek, középen természetesen anyu és apu, én meg a párom viszont távol, az egyik sarkon "kaptunk" helyet. Az "előkelő" helyeket elfoglalta apu öccsének a felesége, anyu legjobb felesége, és még sorolhatnám. A dolgom az volt hogy fényképeket készítsek arról, hogy anyu és apu milyen boldogok apu szülinapján de közös fotó nem készült. A vacsora után megjegyeztem, hogy elfelejtettek meghívni még 3 embert, akik egyébként a család jóbarátai, erre anyám kiprovokált egy olyan súlyos vitát, hogy majdnem kitagadás lett az eredménye. Azt mondták, ha terhes leszek, nem kívánják látni a gyereket, sem velem nem akarnak se beszélni, se találkozni, se levelezni (külföldön élek és csak félévente egyszer látjuk egymást). Másfél hónap múlva (rengeteg külső segítséget igénybe véve) megbékéltek valamennyire, de apukám azóta se beszél velem. Még skype-on sem, ahol nem kell az ember szemébe nézni mert ki lehet kapcsolni a kamerát. Nem ír nekem e-mailt, és ha anyuval beszélek telefonon és tudom, hogy ott van mellette, akkor meg se mukkan. Miért távodlodtt el apukám ennyire tőlem?2012. máj. 2. 18:38
1/4 anonim válasza:
Lényegre törően nem tudom meg mondani neked ennek az okát,de viszont találgatni tudok.Szerintem azért,mert esetleg nem akarja,hogy felnőj,és akkor nem lehetsz az (egyetlen?) kicsi lánya.Ha nem veszed tolakodásnak,akkor megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?:)
2/4 anonim válasza:
Talán nincs számítógépe.:)
Anyukán 57 éves, de analfabéta a számítástechnikában, és nem is szándékozik megtanulni, fél tőle.
Telefonon és személyesen nem szoktad keresni?
3/4 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, és apukám a korához képest egészen ügyesen lavírozik a neten, van saját skype-ja, egyedül rendel szőlőtőkéket a neten, csinálja a bankiátutalásokat, meg levelezik a pajtásaival. A szülinapja előttig minden oké volt, viccelődtünk, cinkosan összenéztünk, ha anyu butaságokat mondott, beszélgettünk mindenféléről. Most meg egyszerűen nulla kapcsolat. Múltkor feljött skype-ra, hívtam többször is, de nem reagált rá és utána lelépett. Személyesen csak félévente tudunkt alálkozni, mert külföldön élek. El vagyok keseredve, olyan, mintha megbocsáthatatlan bűnt követtem volna el azzal, hogy megjegyzést tettem a meghívottak listájáról. Állítólag sokminden van a rovásomon így együtt, és nehezen dolgozza fel, de már 3 hónapja nem beszél velem és ez annyira fáj!
2012. máj. 2. 19:17
4/4 anonim válasza:
Mondott valami konkrét dolgot, hogy van valami a rovásodon?
Azért telefonon is kereshetnéd, nekem a számítógép 60-70% arányban szokta azt csinálni, amit akarok. Múlt héten pl. 2 helyre küldtem álláspályázatot, és egyik helyre sem érkezett meg. Ma újraküldtem, és ma sem kapták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!